Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papierosy 20 sztuk

Mąż chce żebym go spłaciła

Polecane posty

Gość papierosy 20 sztuk

Rozwodzimy się. Mąż zażądał ode mnie bym oddała mu pieniądze za kafelki, meble oraz poddasze.. Ogólnie za wszystko co włożył do domu który dostał od moich rodziców. Rodzice przepisali dom na mnie, jestem ich jedynym dzieckiem. Liczyłam na to że z mężem będę szczęśliwa ale po prostu tak się złożyło że ja robiłam awantury, on robił awantury i nie stanowiliśmy dobranej pary. Mąż powiedział że chce odejść. Wczoraj przyniósł mi papiery rozwodowe i powiedział że ma faktury że wszystko, kafelki, panele, meble, telewizory - plazmy , wszystko ma na swoje nazwisko. Powiedział że chce bym mu oddała za to kase. Jestem w szoku.

Gość jeśli już to za połowe
wartości, a nie całość bo dorabialiście się wspólnie chyba ze dostał kas w darowiźnie od rodziców i wtedy zrobił remont, no ale musi to udowodnić ustalcie które rzeczy zabierze i tyle

no i nie oddawaj połowy kasy z faktur zakupowych, bo te rzeczy nie sa juz tyle warte, chodzi mi o tv, meble i agd

Gość dupa nie babaaaa
a co ty taka zdziwiona?? facet władował swoją kase to teraz mu oddaj połowę! to on ma byc gołodupcem bo wam nie wyszło a ty masz wyjść na plus????:-(

Gość .wredna jędza
Powiedz mu, że mu oddasz, ale chcesz policzyć, ile miesięcy mieszkał u Ciebie i policzyć go za wynajem.

Gość papierosy 20 sztuk
Problem polega na tym że mąż by wyremontować dom itp. Sprzedał między innymi własne mieszkanie które dostał od rodziców a wartość jaką włożył w dom to jakiś milion złotych bo jeszcze to co zarobił za granicą, itp.

Gość papierosy 20 sztuk
Problem kolejny taki ja nie pracuje bo byłam na jego utrzymaniu. Spisaliśmy przed ślubem intercyze że to co ja mam i zarobie jest moją własnością, że to co on ma i zarobi jest jego własnością. I teraz nie wiem jak to będzie dalej wyglądać? Ostatnio go 30 razy spoliczkował to nawet wspomniał o komorniku.

znowu postów nie widac