Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i czekam az bedzie

A mi się podoba skrajnie lewicowa wizja świata. Czekam na nią z niecierpliwoscią

Polecane posty

Gość i czekam az bedzie

Chcę ''nowego wspaniałego świata'' a religia ? Trudno, nie moje zmartwienie, mozecie sie modlic w mieszkaniu bez księdza :D

Gość marcos vtx
I chcesz żeby państwo lepiej wiedziało od Ciebie co ty potrzebujesz?

Gość i czekam az bedzie
Oczywiscie. Podobają mi się ich pomysły i tyle

Gość Sturmmann
i czekam az bedzie - naprawdę chcesz kontroli państwa we wszystkich dziedzinach życia?

Gość ci podpowiem:
panstwo juz teraz kontroluje, a wole, zeby mnie kontrolowalo lewicowo niz prawicowo :D np. kaze rodzic kobietom dzieci nawet jak nie chca ;)

Gość i czekam az bedzie
we wszystkich dziedzinach to marzyło sie Leninowi i Stalinowi, mowie o nowej lewicy w stylu ''róbta co chceta'' ale my wam powiemy jak :D no sory ale obecne systemy polityczne sie nie sprawdzily, narodowy socjalizm, endencja, komunizk prlowski , demokracja jest chyba tylko w Szwajcarii gdzie ludzie z kazdą głupotą idą do urn oddawac glosy w referendum, poszczegolne kantony mają wlasne prawo, a my zyjemy w jakiejs srace , mieszkanka socjalizmu + kapitalizmu + oligarchii. No i czekam az ktos wreszcie zrobi porzadek z religiami typu katolicyzm, islam. 100x bardziej wole wiare we wrózki, gusła i inne czarownice - to co jest nam Slowianom najblizsze czyli poganizm. Chrzescijanstwo to zaraza :O Moze byc tez wiara w marki np Apple :D

Gość offerma
'No i czekam az ktos wreszcie zrobi porzadek z religiami typu katolicyzm, islam." 123 no ale w czym ci religia przeszkadza? 123 "100x bardziej wole wiare we wrózki, gusła i inne czarownice - to co jest nam Slowianom najblizsze czyli poganizm." 123 ale nikt cię nie zmusza do wiary, prawda? sam jestem ateista, ale daję prawo innym do wiary w cokolwiek.

Gość njun niezalogg
mi przeszkadza krzyz w Sejmie

Gość gustava angello
Wiarę w marki, produkty juz masz teraz, zwłaszcza wsród młodzieży. Bardziej cenią Google czy Samsunga niż Boga :D tzw fanboy-stwo. Niby 95% katolików a telewizyjne wrózby cieszą się coraz większym powodzeniem. Mozna powiedziec, że lewica osiągnela swoj cel, nawet my na codzien mowimy ich językiem , na stałe to przeniknęlo do codziennosci.

idiotom marzą się religijne prześladowania i życie na zasiłku. taki to jest ich "nowy wspaniały świat". potwierdza się tylko to co zawsze mówiłem. zeby być lewakiem to trzeba być kanalią lub idiotą.

"No i czekam az ktos wreszcie zrobi porzadek z religiami typu katolicyzm, islam" x to też dobre. "zrobi porządek", fajne określenie ze strony komunistycznych zwyrodnialców. oni by zawsze chętnie "robili porządek" z tymi którzy im się nie podobają.

Gość ghhhhhhhhhhh
albo krętaczem i złodziejem, bo ktoś musi rządzić masami, a cwaniaczki są pierwsi w kolejce do stołka z ''towarzyszami''

Gość nie ofermko,
potwierdzeniem na kanalie i idiotyzm jestes ty sam we wlasnej ciasnej osobie 👄

może tak najpierw nauczysz się składać zdanie z wyrazów zanim zaczniesz forumowe popisy?

Gość ci podpowiem:
w nowym wspanialym swiecie nie bedzie zadnych rzadowych kretaczy, bo rzadzic beda filozofowie, nie bedzie zasilkow, bo wszyscy beda wiedziec, ze najlepiej jest pracowac (dla wspolnego dobra), nie bedzie religii, bo wszyscy beda zyc w milosci blizniego, a obecnosc roznych religii czyni to niemozliwym (mimo, iz reklamuja ta idee). oczywiscie o takim swiecie tylko pomarzyc, ale lepiej marzyc o lepszym swiecie, niz psioczyc na obecny, a nic z tym nie robic, oraz obrazac innych na kafeterii :)

ja od lat szukam lewicowca który nie byłby kretynem lub kanalią. ale takich nie ma. choćby autor tego tematu który chce "robić porządek" z religiami. "szpot" szpotański napisał o takich: x możesz pół świata zakuć w dyby strzelać w tył głowy, łamać kości ale bredź przy tym o ludzkości o lepszym jutrze, wielkim świecie a wyjdziesz na tym znakomicie x i takiego "nowego wspaniałego świata" chce zwyrodnialec który założył ten temat.

"w nowym wspanialym swiecie nie bedzie..." x to trzeba było głosować na kononowicza, to są tego typu poglądy. tylko nie wiem kto będzie zamieszkiwał ten "nowy wspaniały świat" bo ludzie się do tego nie nadają.

Gość bip bip
pbiibp

Gość podpowiem ci:
nie wiem kto to jest kononowicz, nie glosowalam, mieszkam zdalnie ;)

zostawmy w takim razie kononowicza, on jest tu nieistotny. powiedz lepiej co planujesz zrobić z ludźmi, bo oni się ewidentnie do twojej wizji "nowego, wspaniałego świata" nie nadają.

Gość podpowiem ci:
w odpowiedzi przeczytaj ostatnie dwie linijki mojego poprzedniego wpisu :)

Gość bip bip
piiiiiiib

Gość żółta orange
Nieprzystosowani bedą na sile przerabiani na ''właściwy'' tor :D Tak jak w Holandii, 95% Holendrów popiera gejów i lesbijki, ale już tylko 30% muzułmanów...wiec te 70% wsadzi się do baraków pod Amsterdamem i będą uczeni na nowo życia :D Poza tym Pentagon USA uznał katolików za ekstremistów i fanatyków religijnych na równi z Al-kaidą, offerma może czytał ? I to wcale nie była pomyłka nadgorliwego urzędasa ale żołnierzę juz są szkoleni wg nowych zasad.

czyli jak widzę jesteś nie tylko kanalią ale jednocześnie i idiotą. kanalią dlatego że chcesz "robić porządek" z ludźmi którzy ci nie odpowiadają a idiotą dlatego że próbujesz jakieś urojenia które nie wytrzymują konfrontacji z rzeczywistością wprowadzać w życie popierając "skrajnie lewicową wizję świata". tymczasem w realnym świecie z powodu działań lewackich kanalii cierpią całkiem realni ludzie.

"Nieprzystosowani bedą na sile przerabiani na ''właściwy'' tor " x czyli powrót lewackiego terroru. no naprawdę szukam "lewicowca" który nie byłby kanalią lub idiotą i nie ma takiego na całym wielkim świecie.

Gość podpowiem ci:
ofermo, alez ja niechce robic zadnego porzadku. jakiego ty jestes wzrostu? bo jesli niskiego, to zrozumiem skad ci sie tak kupka z rozumem miesza ;)

Gość żółta orange
Nie masz co szukać, bo nie znajdziesz :D Widać to nawet na kafe, przykład ROR ... paple jak potłuczona a na proste pytanie nie potrafi odpowiedzieć :O