Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dylemat

Czy jeśli kobieta podaje wam rękę na powitanie

Polecane posty

Gość mam dylemat

I jest ona chłodna to jest szansa że się jej możemy podobać? Bo podobno powinna być ciepła a najlepiej przy tym wilgotna. Znam ją zbyt krótka i cały okres znajomości to maks kilka minut po kilkanaście sekund dziennie wiec ciężko zaobserwować jakieś sygnały zlaszcza ze okoliczności i miejsce na to zbyt nie pozwalają

Gość zimna ręka mowi tak
tak moze sie podobać

Gość moze po prostu bylo jej
zimno ;) reakcje fizjologiczne mozna zauwazyc w pozniejszych etapach znajomosci ;)

Gość moze po prostu bylo jej
ktore mowia czy ktos sie nam podoba

Gość fungi kiszakaszi
ręka kobiety powinna tryskać potem, jak jest zimna to znaczy nie ma chemi

Gość xsantrypa
to ci tak powiem- ma niskie cisnienie krwi, albo malo sypia, zabierz ja na cieple zarcie - jesli ci nie usnie przy nim... postaw troche wina - na rozgrzanie, napewno dostanie temperaturki ...

Gość xsantrypa
a ja ci powiem bo znam sie na tym akurat, ona ma poprostu niskie cisnienie krwi, to ma tez swoje zalety- bo jest spokojna, nawet jesli troche spiaca- choc mysle ze nie az tak bardzo ! zabieraj ja na cos cieplego !!! - moze cieple zarcie - noo nie wiem co lubi - moze pizza i niech napije sie czerwonego wina - i bedzie zupelnie inna- zobaczysz sam jaka bedzie zmiana ! - ale nie piwo ! bo dziala odwrotnie - do dziela !

Gość xsantrypa
nie wiedzialam ze oba "wyjda" sorry - za oba posty

Gość ciotkaklotkadwa
tez zawsze mam takie chłodne dłonie, to o niczym negatywnym nie świadczy:P

Gość mam dylemat
Sorki za takie glupie pytanie ale ma problem z odczytywaniem kobiecych gestów a jestem też niesmialy. próbuje cos tam czytać ale to takie ogólniki. Choc ta dziewczyna o której wspominałem wczoraj tez mnie troche rozkojarzyla gdy idac 30 metrów przedemną korytarzem a wychodzac na niego jestem pewien ze mnie widziala i nikt inny nie szedł nakrecil mnie widok jej bioder(mega seksowne) a potem ona dwiema rekami rozrzuciła sobie włosy w taki mega seksowny sposob jakby łapiąc sie za szyje i podrzucajac je do góry i na bokie że swobodnie opadły szeroko na ramiona. Dzis zauwazylem ze miała mocno czerwona szminke. Wczesniej nawet nie zwrocilem uwagi jaka miala ale pewnie pod kolor ust bo nie kojarze ale napewno nie byla to taka krwista czerwien jak dzis. Jednak nie widze usmiechu na jej twarzy co czesto obserwuje o kolezanek, sasiadek a czasem obcych kobiet ktore pierwszy raz widze. jej twarz jest taka powazna i bez uczuc.

Gość xsantrypa
bo to taki spiacy troche typ, moze zaproponuj bieganie albo inny sport- podniesie cisnienie i bedzie inna, a dopowiem ci ze ona ma tez bioly-blady odcien twarzy- calej skory, co swiadczy o niskawym cisnieniu, najlepsze jednak jest czerwone grzane wino i cos na deser, albo cieple cokolwiek, a ludzie o cieplych dloniach i wypiekach na twarzy - maja wysokie cisnienie krwi i sa z regoly nerwowe,niespokojne- jak bym miala wybierac to wole ten pierwszy typ chociaz troche bez wyrazu, jakby spiacy- JAK ZROBISZ GRZANE CZERWONE WINO- to wszystko wroci do normy i bedzie calkiem inna ...

Gość xsantrypa
ona ma rowniez bialy- blady odcien twarzy co swiadczy o niskim cisnieniu- mialo byc

Gość xsantrypa
- ty jestes zimna suka

Gość xsantrypa
autorze - czy mam racje - taka zawsze blada jest ?

Gość mam dylemat
Byt krótko ją znam ale tak ma jasną cere.

Gość mam dylemat
*Zbyt

Gość moze zwyczajnie w tym
momencie bylo jej zimno , mozesz zaproponowac ze rozgrzejesz jej ręce zobaczysz jak zareaguje :)