Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luzny temcik

Wakacje 2013 :) Pyt do osob z poza PL

Polecane posty

Gość luzny temcik

Jak w temacie. Ile wydajecie na wakacje. I gdzie je spędzacie. Ja jak co roku last minute z Itaki. Koszt ok 4000zł za tydzien za 2 osoby. W tym roku moze Zakynthos.

Gość mama nastolatki...
Ja w tym roku w koncu wybieram sie na Floryde, juz od lat o tym marze... bilet zaplacony, hotele porezerwowane tylko jeszcze odczekac do wyjazdu i juz :)

Gość mama nastolatki...
Bedzie nas to na 3 osoby okolo 5 tysiecy kosztowalo, ale sa w to juz wliczone bilety wstepow do np. Universal Studios czy tez Disneylandu. Tak mysle, ze sie w tym zmiescimy... A w styczniu juz bylismy na rejsie statkiem po morzu srodziemnym, polecam taka forme urlopu bo mozna wyjatkowo duzo miejsc i krajow zwiedzic majac wlasny pokoj hotelowy ze soba :)

Gość mama nastolatki...
5 tys Euro oczywiscie :)

Gość w tym roku Włochy
Zawsze były to Wyspy Kanaryjskie, ale w tym roku chcę coś bliżej. Myślę, że w sumie ok. 3 tysięcy euro na 2 osoby powinniśmy się zmieścić (dwa tygodnie).

Gość megiiiii
fajniusio, też bym sobie pyknęła gdzieś za ocean

W tym roku Sardynia , 2tys euro ale chcemy cos pozwiedzac , wynajac samochod i takie tam wiec mysle ze w 3,5 tys euro powinnismy sie zamknac ( 4 osoby)

Gość gość
Jak mam mało kasy w danym roku to wybieram się na spływ kajakowy http://www.splywy.pl jest niedrogo, a przy tym rewelacyjnie :)