Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moddna mamuśka

Wrzucajcie jakieś fajne, nietuzinkowe marki odzieży dla dzieci...

Polecane posty

Gość Moddna mamuśka

Nie chodzi mi o next, 5 10 15 czy crocodilo. Chodzi mi o ubranka które ciężko dostać w przeciętnych sklepach. Coś fajnego ale bez szaleństw typu róż z żółtym i zielonym i nadrukiem myszki miki do tego ;) znacie mamy coś fajnego? Podzielcie się :)

Ja bardzo lubie te 2 sklepy : * Jacadi * Sergent Major Kupuje tam corce ubrania "na wyjscia" ;) Ubrania "na codzien" najczesciej kupuje u Vertbaudet

Gość A linki możesz powrzucać?
Sprzedają przez internet?

Nie da sie wrzucic linkow bo mnie kafetatraktuje jak spam :O Wbbij marki na googlach i znajdziesz.

Gość to ja dorzucam:
sofie schnoor, no added sugar, little green radicals, maxomorra, oeuf

Gość zXXzxxxx
-original marines(wloskie) cudowne, jakosc rewelacyjna, dopracowany kazdy szczegol ciuszka od guzika do niteczki... piekne i oryginalne, material 1 klasa

Gość narratoria
primigi - włoskie stonowane super jakościowo ,mniej super cenowo , mają sklepy w galeriach

Gość kwkwjeo2o2o
lindex :)

Gość lolitte
lindex kids on the moon bon point hultaj polski

Gość lolitte
no sweet obaibi

Gość bueheheheheheheeh
ja lubię mamas&papas i szczerze mówiąc dobra gatunkowo jest jeszcze f&f (tesco;) )

Gość lindex to jest sieciówka
taka jak kappahl mamas&papas to też sieciówka taka jak mothercare f&f to marka własna sieci hipermarketów chyba niektórzy nie umieją pisać na temat

Gość gfjgjhgfhjfhj
ja f&f nie polece wcale jako dobre gatunkowo; w porownaniu do innych marek ciuchy niszcza sie w praniu i uzytkowaniu bardzo szybko - podobnie jak 5-10-15 i Cocodrillo - to sa marki "kilkurazowki"

Gość mama35
Ja polecam markę Sanetta - jest rewelacyjna, ubrania nie spierają się tak szybko - legginsy - nie te bazowe, ale te droższe, jak nówki mimo, że córka chodzi już w nich cały rok, da się złapać okazję, ale generalnie wolę wydać więcej i mieć dla kolejnego dziecka, niż wyrzucić. Wszystkie ubrania z sieciówek po jednym sezonie nie nadają się do niczego. Bieliznę mają świetniej jakości - dużo z bawełny organicznej - mamy majteczki z cyrkoniami - nie odpadły, chociaż prałam w 90 stopniach! Kupuję przez internet, darmowa dostawa - super - licząc czas jaki spędza się w marketach i benzynę, to chyba na to samo wychodzi. Przesyłem linka do legginsów, które mamy i są super: http://buy4kids.pl/sanetta-legginsy-w-kwiaty.html

Gość gość
ewa klucze ma też fajne ubranka...

Gość gość
ciężko stwierdzić co jest ciężko dostać... dla chcącego nic trudnego ;) Jak chcesz coś innego to rozejrzyj się na amerykańskich stronkach :P

Gość gość
Milkybaby :) Lamamalove