Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kocemba

Gwiazdeczki, pijcie wodę :)

Polecane posty

Niedawno ruszyła akcja społeczna poświęcona tematyce picia wody. Dużo się ostatnio o tym trąbi w mediach! Zobaczcie sobie http://pijwode.blogspot.com/ ! A wy pijecie wodę czy napoje gazowane? Ja się przestawiłam na 2 litry wody dziennie :)

Gość Staram sie
Pije 2 litry alkoolu dziennie jak sie da to czystego

Gość pije pije i już nie żyję...
Pije dziennie 500 ml spirytusu, 1l wódki, 2l piwa ... chyba nie jest tak źle co?

Gość dokąd ten świat zmierza ???
noo proste ze ruszyła akcja, zeby napedzac biznes :-o trzeba jesc warzywa i owoce one zawieraja wystarczajaca ilosc wody.

Nie żartuj sobie... przecież nikt Cie nie namawia do kupowania jakiejś markowej wody... możesz nawet pić wodę z kranu - byle to nie były słodzone świństwa i napoje...

Gość finezja 84.,
taaa, bo za kazda woda stoi ta sama chołota.

Gość alazaspana
Nie pijcie wody z plastikowych butelek.

Gość dfsttertr89
nabijanie kabzy koncernom, a nie zadne promowanie zdrowia. poza tym myślcie trochę: woda jest we wszystkim: owocach, zupach, herbatach itd jak do tego dodasz jeszcze 2 litry wody z butli, to wychodzi masakrycznie dużo i po prost wypłukujesz wszystkie witaminy i minerały z organizmu. niedługo będą zalecać picie wiadra..

Zupełnie się z Tobą nie zgadzam dfsttertr89. Picie wody jest niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu i myślałam, że nie społeczeństwo jest już w tym względzie uświadomione :) Ważne jest, żeby wybrać dobrą jakościowo wodę, najlepiej z niską zawartością sodu. Ja np. piję głównie Ustroniankę, szczególnie teraz w czasie upałów duża ilość wody jest bardzo ważna.