Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani na diecie

do wszystkich odchudzających :)

Polecane posty

Gość pani na diecie

Hej wszystkim :) Jestem na diecie od dłuuuugiego czasu do tego codziennie ćwiczę :) Jednak czasem przychodzi taki moment (rzadko) że przed okresem lub jak jestem na wyjeździe muszę zjeść "normalne jedzenie" Czasem jest to aż cały tydzień, czasem dzień lub dwa.. Chce także zaznaczyć, że w odstępach od diety się nie hamuje, jem słodkie, słone, tłuste.. Słyszałam także że w diecie na podkręcenie metabolizmu czasem taki tydzień jest potrzebny, co Wy o tym sądzicie ? i czy myślicie że jeśli po takim tyg jedzenia i powrotu do diety można przytyć ? Proszę o odpowiedzi, :)

Gość Mirror Queen
Dzień - jeden dzień wg mnie - np raz w miesiącu jest ok. Ale tydzień czy dwa? I zależy ile i co wtedy jesz? Bo jeżeli jesz wtedy bez limitu pizze i czekoladę to chyba niweczysz cały wysiłek. Jednak każdy organizm jest inny. Waż się regularnie i jeśli dalej tracisz na wadze to chyba ok, choć mnie to jakoś niebezpiecznie trąci kompulsywnym jedzeniem.

Gość spoko loko
jeśli potem trzymasz dietę i ćwiczysz regularnie nie powinno być problemu najważniejsze byś nie przeholowała i nie przedłużała tych dni "luzu" dietetycznego ani też żebyś nie robiła sobie wyrzutów od wyrzutów sumienia po każdym posiłku już tylko krok do zaburzeń odżywiania, anoreksji, bulimii

Gość raczejjjjjoooou
zamiast tygodnia obżarstwa raz w miesiącu lepszy będzie jeden dzień nagrody w tygodniu

Gość Olcia Dubicka
Możesz sobie pozwolić ale na jeden dzień a Ty tak przez tydzień to trochę przesada. Jeden dzień można sobie pozwolić na odstąpienie od diety tak dla zdrowia aby organizm się nie przyzwyczaił i zwolnił metabolizm ale tydzień obżarstwa to trochę za dużo. Ja nie miałam już od bardzo dawna obżarstwa a czasami jadam więcej niż potrzebuję tak dla pobudzenia metabolizm. A jeśli chodzi o samo odchudzanie. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)