Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja pozytywnie nastawiona ;;;

czy książki o pozytywnym myśleniu zmieniły coś w waszym życiu?

Polecane posty

Czy przez nowe nastawienie znaleźliście partnera, pracę, spełniliście marzenia albo lepiej się poczuliście? Ja zastosowałam pozytywne myślenie, jednak nie przyniosło ono tak oczekiwanych rezultatów o jakich marzyłam. Fakt, udało mi się szybko znaleźć pracę, każdego dnia powtarzałam sobie, że ją znajdę, na rezultaty czekałam ok. 3 tygodni :D Choć oczywiście to mógł być zwykły zbieg okoliczności, że akurat wtedy ją znalazłam ;) Ale co do życia uczuciowego (do którego także starałam się zastosować pozytywne myślenie) to kompletna porażka :-0 Nie znalazłam wymarzonego partnera, kompletnie nikogo :-( A najbardziej to mi właśnie na tym zależało, a tu nic. Porażka. A jak było u Was? Wasze życie jakoś się zmieniło?

To, co Ty stosowałaś, to nie żadne pozytywne myślenie, ale zwykłe czary! A jaki miałaś plan na partnera? - powtarzanie sobie "znajdę wymarzonego, znajdę wymarzonego"?

Gość jajajajajajalajsinsic
dokladnie, te ksiazki to sciema :D

hehe jakie czary? Nie gotowałam żadnych ziół w kotle przy pełni księżyca :D Starałam się tylko pozytywnie myśleć i powtarzać sobie to cały czas.

Gość up1,2,3
up

u mnie jest zawsze dokładnie odwrotnie...jak czegoś pragne to nie dostaję...a jak sie czegoś boję, to się nie zdarza

Gość Zmieniły całe moje życie :D
Wyleczyłam się dzięki nim z: - zakupocholizmu - pesymizmu - zbieractwa uzdrowiłam relację z mamą, znalazłam super pracę, zarobiłam kupę kasy, znalazłam fantastycznego faceta. Z każdym dniem układa mi się lepiej i co zamarzę powoli mi się spełnia :) serio :) pozdrawiam

Gość grrrrrrrrrryyy
ja czytałam sekret, potęgę podświadomości i starałam się stosować ale nic to mi nie dało :( a potem się zniechęciłam bo nie było widać żadnych efektów

Gość cera naczynkowa
a jaką książkę czytałaś? ja na razie zajęłam się moimi finansami i przeczytałam książkę bogaty i biedy, mentalni inaczej, czy jakoś tak. Zarabiam średnio i ciągle brakowało mi kasy, a teraz po 6 miesiącach mam trochę odłożone i dokładnie rozplanowane ile i na co wydaje. Zauważyłam, że nie kupuję już głupot , które wcześniej wydawały mi się takie niezbędne.

Ale kto, ja? Ja ponad 100 książek przeczytałam

Gość cera naczynkowa
to podzielcie się tytułami.

Oj matko, bardzo różne. Nie chce mi się teraz naprawdę wyszukiwać i sobie przypominać. Jest kupa różnych książek i wszystkie są na swój sposób wartościowe, i większość psychologii i robienia pieniędzy opiera się na pozytwnym nastawieniu. Wszelkie Sekrety, Kiyosaki, Mozesz uzdrowić swoje życie. Ja nawet ich już nie pamiętam, bo 100 to tak rzuciłam a teraz w większości książek o motywacji etc znajduję te same rady :)