Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMA SYNKOW 2CH

Dom stoi a ja zgupialam

Polecane posty

Gość tabitaa
hmm...

Gość humkl
Co do ciemnych podłóg też mamy psa i dziecko ,drugie za tydz ,w życiu byśmy ich nie zamienili,najlepszy urok dają,mamye tylkchni i przedpokoju,resztabrąz kafle lub panele,,bruduża sie owszem,ale każdy dom trzeba sprzątać prawda?a.już nie raz.słyszeliśmy jaki nasz dom jest cudowny,robi to też brak mebli,garderobe mamy ,tam wszystkie ciuchy,garaż i pralnia,a w części mieszkalnej nie ma zbędnych rzeczy,żadnych figurek ,itp, dom ma 220 m i np salon połączony z kuchnia,w salonie tylko 2skorzane wody 3 i 2os ,kominek,na ścianie tv,pod nim mała,podlozna ciemny brąz komoda,mały ciemny brąz ławą i kominek,podłoga ciemne brąz panele i białe ściany, nasza sypialnia ,ok 35m. Ogromne łóżko 2x2 tv na ścianie i jedną komoda biała dla maluszka ,,3duze kwiaty na podlodze jak widzisz grunt to nie zawalac meblami,,gust mam średni,nie lubię projektować itp mam słaba wyobraźnię i uwierz mi da sie bez tego zmysłu osiągnąć lepszy efekt niż u tych co niby mają i kolory nawalone jak w cyrku aha pokój dziecięcy to samo ,ciemne panele,białe ściany,biała komoda i dywan w brązowe kwiatu a ściany ozdobione naklejkami w jednym kolorze ,kwiaty w wazonach i motyla

Gość humkl
Miało być że białe kafle mamy tylko w kuchni i przedszkolu

Gość humkl
Miało być że białe kafle mamy tylko w kuchni i przedpokoju,reszta ciemny braz