Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfgfgd

Piszę do mnie przystojny facet na sympatii ALE...

Polecane posty

Gość gdfgfgd

za kazdym razem gdy ktoś przystojny się do mnie odzewie to sobie wmawiam,że to za wysokie progi jak dla mnie i nie mam co próbować...:( Myśliscie ,że super przystojniak może zainteresować się ladną ale przecietna dziewvzyna? Uchodze za ładną i zgrabną jednak mam jakies swoje kompleksy itp, powodzenie jakieś mam ale boje się, ze sobie wyobrazają mnie lepiej niz wygladam w rzeczywistości ;(

Gość gdfgfgd
Nikt nie doradzi?

Weź nie rób z siebie ofiary! Skoro inni mówią, że jestes ładna to znaczy ze jestes:) a jak juz zaczniec gadac zkolesiem i zainteresujesz go swoja osobą i on poczuje to cos do ciebie to chyba az tak wyglad sie nie bedzie dla niego liczył;p

Gość gdfgfgd
dziewczyny macie tak ,że jesteście z przystojniakiem a Wy jesteście przecietne i macie jakies niedoskonałosci ?

Gość gdfgfgd
Wogole boje sie atrakcyjnych facetów...z góry mam ich za arogantów ;/

Gość blondi352
tez tak miałam ale mi przeszlo:)

Gość gdfgfgd
podnosze...

Gość Anna_31_wa
musisz popracować nad poczuciem wartości zanim wejdziesz w jakikolwiek związek

Gość gdfgfgd
byłam już w zwiazku z dosc przystojnym facetem ale z lekka nadwaga. Wiec to mnie ośmielało :P Ale jak facet jak wyuczony, przystojny i wysportowany to od razu sobie mysle, ze to nie moje progi ;(

Gość blondi352
wiecej wiary w siebie :)

Gość gdfgfgd
taa...a sie spotkamy a on mnie wysmieje ale cos ;/

Gość mister germany*
poloz sie spac jutro Ci przejdzie :-)

Gość mister germany*
no i spi :-)

Gość Heniu
"super przystojniak może zainteresować się ladną ale przecietna dziewvzyna?" - może, ale jeden na sympatii napisał i już taka euforia? A może 13 lat masz? Znałem 13 i 14 latki które były o kilka leveli wyżej od dzisiejszych kobitek bo przynajmniej wiedziały o co biega na portalach tego typu. Dlatego epitety "super" czy "przystojniak" radzę używać gdy mamy względną pewność gdy ktoś na nie zasługuje... Dzisiaj uśmiechnąłem się do dziewczyny tylko dlatego, że zwróciła na mnie uwagę. Nie była szczególnie ładna ale miała śliczne oczy, duże i lekko zielone . Aż odwróciłem się o 180 gdy mnie minęła i czekałem, aż się za mną obejrzy. Zrobiła to, ukradkiem po czym przyśpieszyła kroku. I tak Heniu zmarnował kolejną okazję...

Gość gdfgfgd
oj nie chciałam wyjść na gówniare, która sika bo ktoś napisał...chodziło mi równiez o życie realne bo nieraz tak miałam ,że skreslilam przystojnego faceta bo odrazu z góry załozyłam ,ze to nie moje progi mimo,że jakiś pasztetem nie jestem :( Jestem zadbana, ładnie się ubieram, mam kobiecą figure (dużo osób mi to mówi) no i z twarzy brzydka raczej tez nie jestem :) Aktualnie mam kilka kg za duzo ale w najblizszym czasie chce to zniwelować , a teraz jak wieloryb też nie wygladam. Po prostu wierzyc mi się nie chce,że facet przystojny jak z filmu może poleciec na ładną ale nie piękna kobiete.

Gość ryupl
ja jestem przeciętna, z lekka nadwagą, niska moj facet wysoki, wysportowany i przystojny wiec widzisz, ze i takie pary się zdarzają dla mojego jestem najpiekniejsza na swiecie! A wysylaliscie sobe zdjecia? On wie jak wygladasz??

Przystojniak z brzydulą? :D Jeśli jest świadomy swojej atrakcyjności to się nie uda :classic_cool:

Gość Tak! jestem z przystojnym hyhy
wiec ogólnie poznałam go w miejscu pracy i z poczatku myslałam ze on sobie jaja ze mnie robi zeby podsycić atmosfere zeby cos działo sie w pracy, ale nie! skończył etat i dalej do mnie rwał, a że mi się podobał to jedna randka druga, 10 i jesteśmy parą i jest cudownie, on osobiście uważa mnie za ładną dziewczynę, ja o sobie tak nie myślę, jestem po prostu zwykła :D

Gość w rzeczywistosci tak nie jest
e to pewnie taka sierotka Marysia (nie obrazajac Marysi), taki internetowy heros. Ciamajda.

Gość gdfgfgd
tak wie, ale wiadomo zdjęcia zawsze inaczej sie odbiera niż rzeczywistosc...

Gość gdfgfgd
no własnie do mnie jak zagaduje jakiś przystojniak to pierwsza mysl ''jaja sobie robi'' ;/ mój były też miał powodzenie u kobiet i kiedys mi powiedział,ze na ulicy by do mnie nie podszedł bo by stwierdził,ze za wysokie progi ;/ ja tak samo bym o nim pomyslala ;D i tak kółko się zamyka.

Gość gdfgfgd
nadal podnosze, bo napisał drugi przystojny i nawet wział ode mnie numer... wydaje sie być normalnym facetem no ale sama nie wiem ;/

Gość January Brunov
to w końcu jesteś ładna czy przeciętna?

Gość GrzesiekKa
Mój brat jest przystojny ale charakter ma do bani i kobietę przeciętną natomiast ja jestem brzydszy od niego,mam super osobowość i kobietę ładniejszą od jego kobiety więc nie zawsze tak jest że ludzie się dobierają pod względem urody :)

Gość gdfgfgd
jestem ładna, kobieca i zadbana ale nie wygladam jak np. Siwiec :)