Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nigdy nie

Co Was zmotywowalo do zmiany wizerunku?

Polecane posty

Gość ja nigdy nie

Jaka mysl Wam towarzyszyla ze bylyscie ambitne, systematyczne, mam na mysli glownie schudniecie..

To co zrobilam wtedy bylo bardzo glupie i nie polecam nikomu. Moja dzienna dieta wygladala tak 1,5 l coca-coli diet, 3 duze slodkie batony , nie pamietam nazwy byly one ryzowe, do tego papierosy i kawa z mlekiem . W ciagu dwoch tygodni spadlam o 10 kg. Nie odczuwalam glodu, poniewaz mnie mdlilo caly czas .

Gość moja fanaberia
mnie zmotywowała, chwilowy kaprys

Gość tasia 600
Ja z motywacja jeszcze problemow nie mialam lubie dobrze wygladac.Moj wyglad mnie cieszy wiecej niz jedzenie:)

Gość ja nigdy nie
ja wlasnie codziennie zaczynam dbanie o siebie , diete czy obiecuje ze zaczne cwiczyc i tak od 2 miesiacy;/ Glownie chcialabym schudnac z brzucha i w talii bo po ciazy troche zalega. Moj facet uwaza ze nie jest zle i uwaza mnie za ladna wiec nie mam takiego kopa d zmiany..chcialabym miec fajna figurke, popracowac nad piersiami bo troche obwisly po ciazy, podniesc swoje male posladki..a ja specale cale dnie na kafe. Nie wiem jakiej silnej motywacji uzyc..wziasc sie w garsc. Mam 166 cm waze 59-50kg, przed ciaza 55-56. Narazie jedynie co to bylam 2 razy na solarium bo jestem strasnie bladziutka..nie przepadam za sztuczna opalenizna wiec chcialabym tylko troche zlapac kolorku( mieszkam w uk-tu o slonce ciezko stad to solarium)

Gość ja nigdy nie
wczesniej jak wstawalam i powinnam wstac o 4.30 do pracy to wstawalam o 3.30 albo o 4.00 zeby umalowac sie wystroic czy wyprostowac wlosy.a teraz osiadlam na laurach..

Gość ja nigdy nie
ktos sie jeszcze wypowie?szukam inspiracji..

Ja jeszcze jestem w ciazy ale po mam zamiar ostro zabrac sie za swoj wyglad a motywacja jest wesele za rok, mojej mlodszej o 7lat siostry!!!!

Gość ciocia-niania
nie wiem dlaczego chccecie sie zmieniac dla facetow. Ja postanowilam to zrobic tylko i wylacznie dla swojego dobrego samopoczucia-niby po ciazy mialam i tak wage w normie, ale nie bylam juz taka chuda jak przed ciaza, sama czulam sie ze soba zle. Chociaz mi akurat wszyscy wmawiali, zze wygladam bardzo ladnie. Nie schudlam do wagi sprzed ciazy, bo wtedy faktycznie bylam chuda, ale doprowadzialm sie do stanu, gdy mam szczuple, ale i kobiece ksztalty.

Gość kiiiiiiiiiiiiiiiii
podjęłam się ciężkich studiów schudłam 10 kilo jedząc normalnie.

Gość kitkaka
Żeby schudnąć zmotywował mnie widok w lustrze, masakra! po ciąży z 59kg zrobiło się 77kg!!! kompletnie zmieniłam nawyki żywieniowe zaczęłam jeść zdrowo, zadbałam o większy ruch na początek spacery jak już schudłam co chciałam zaczęłam regularnie ćwiczyć i robię to już od kilku miesięcy w domu jak dziecko śpi, moje ciało jest jędrne umięśnione ale niestety brzuch nadal wystaje bo był ogromny i skóra została. Mimo wszystko czuję się teraz super mogę kupować fajne ciuchy, wychodzić z dzieckiem wszędzie i się nie wstydzić tłuszczu na ciele ;) Nabrałam pewności siebie i to jest super uczucie, nigdy więcej nie chcę mieć nadwagi! tęsknie za dawnym ciałem bo po ciąży niestety nie wyglądam tak rewelacyjnie ale i tak się cieszę że znalazłam w sobie siłę żeby pozbyć się tylu kilogramów :)