Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinguszzzzzka

Jaki krem/żel polecicie po porodzie?

Polecane posty

Gość kinguszzzzzka

Cześć mam pytanie, za tydzień mam termin porodu. Jaki krem poporodowy polecicie? Z góry dzięki za odpowiedzi :).

Gość ciezarowka31
jesli chodzi o brzuszek ja mialam zwykly ujedrniajacy i na przemian goracy strumien wody z zimnym i szorowanko rekawica pod prysznicem.a w dzien na spacerey zakladalam pas poporodowy slicznie obkurczyl brzuszek

Gość ciezarowka31
zwykly balsam ujedrniajacy

Gość kinguszzzzzka
Dziękuję za odpowiedź :). Właśnie też zmierzam sie do zakupienia pasu poporodowego, właśnie na allegro wyczaiłam taki ze szlufkami i nie wiem czy ten będzie najlepszy? Czyli bez sensu kupować jakiś specjalistyczny po porodzie...? To najwyżej kupię jakiś zwykły ujędrniający balsam.

Gość ciezarowka31
ja mialam taki zwykly gumowy pas na rzepke. pozniej mialam troche problemow z kregoslupem wiec kupilam juz materialowy w sklepie ortopedycznym.teraz w czerwcu bede miala cc i tez przymierzam sie do takiego zakupu le tym razem chyba kupie sobie taki gorset wyszczuplajacy musze poczytac na ten temat. tylko paamietaj,ze nie mozna przesadzac z noszeniem tego pasa tylko na spacery i kilka godzin nie wiecej bo mozna krwotoku dostac.

Gość katii -26-
wiesz co? chodzilam kiedys na aerobik i pani prowadzaca powiedziala, ze zadne kremy nie pomoga, moga jedynie wspomoc wyglad skory, ale smarowanie musi byc polaczone z dieta i odpowiednim odzywianiem.