Jowita Kutz 0 Napisano Maj 11, 2013 nieraz sie smieje z takich tematow a teraz jestem zmuszona sama taki zadac. wspolzylam w 10 dniu cyklu, popoludniu, dni plodne mialy mi sie zaczac nastepnego dnia. 20 dnia cyklu popoludniu w toalecie na papierze toaletowym mialam plamienie, wieczorem odrbinke, na drugi dzien juz nic nie bylo. w poniedzialek jade do pracy za granice i nie wiem teraz czy jechac czy nie, bo moze jestem w ciazy a test chyba jeszcze nie wykryje. dzisiaj mam dopiero 24 dc, a cykle 31-32 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jowita Kutz 0 Napisano Maj 11, 2013 hej pomoze ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jowita Kutz 0 Napisano Maj 11, 2013 prosze, czy jest jakis test ktory wykryje tak wczesna ciaze? na bete nie mam szans isc. jesli jestem w ciazy to bym przynajmniej nie wyjezdzala bo i tak pracowac nie bede. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jowita Kutz 0 Napisano Maj 11, 2013 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jowita Kutz 0 Napisano Maj 11, 2013 halo pomoze ktos? to wazne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jowita Kutz 0 Napisano Maj 11, 2013 sper:-/ wielkie dzieki za pomoc:-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malajamalutkaaa Napisano Maj 11, 2013 nawet jesli bedziesz w ciazu to czemu nie mozesz jechac? nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jowita Kutz 0 Napisano Maj 11, 2013 prosze ostatni raz o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jowita Kutz 0 Napisano Maj 11, 2013 bo nie bede w stanie pracowac fizycznie. pytam czy jest test ktory wykryje wczesna ciaze. i czy ktos wie co moglo znaczyc to plamienie? tego dnia wspolzylam z mezem, kilka godzin wczesniej ale raczej po stosunku to nie mozliwe zeby bylo plamienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak bardzo mi z tym zle 0 Napisano Maj 11, 2013 z tego co mi wiadomo,to sa testy o czulosci 10,ale podobno ciezko dostac je w aptekach.Jesli minelo 14 dni od stosunku,to idz do apteki i popros o najczulszy test ciazowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak bardzo mi z tym zle 0 Napisano Maj 11, 2013 Jesli idzie o plamienie,to moglo to byc plamienie implantacyjne,ale tez moze byc spowodowane np.nadzerka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielony_krokodyl 0 Napisano Maj 11, 2013 Nie możesz zrobić bety, czyli musisz cierpliwie czekać. Pewności że ten cykl nie będzie krótszy nie masz, czyli szansa na to że zaszłaś w ciążę jest. Ale nikt tego nie wie. Także zacznij łykać kwas foliowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach