Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakaludiia

Mój facet chyba się mnie wstydzi..

Polecane posty

Gość kakaludiia

...i uwarza że nie pasujemy do siebie. Oboje mamy po 23 lata, jesteśmy razem już 1,5 roku. Chodzi o to że on studiuje, jego rodzice i brat też są wykształceni, no a ja nie mam szkoły, matury nawet. tzn chodziłam do zawodówki ale zrezygnowałam poniewarz była pewna grupka dziewczyn które zatrówały mi życie i wykańczały psychicznie, ogólnie długa historia. Ja pracuje teraz w solarium, ogólnie zawsze miałam prace fizyczną. a mój chłopak ostatnio zaczął pracować w takiej dużej firmie, zarabia tam dość dużo (2600 na rękę). ostatnio widze coraz więcej rórznic miedzy nami, niby zawsze tak było ale nam to wogóle nie przeszkadzało. a ostatnio czuje że on się jakby mnie wstydzi... nie pasuje do jego świataaa, chyba jestem za głupia. on już skończył studia trzy-letnie, a teraz jeszcze jest na dwu-letnich i będzie w przyszłości miał magistra..a ja...

Gość mega fraaaanca
ZatrÓwały Ci życie powiadasz? I ma rację ten facet, takiej baby to każdy by się wstydził. Znając życie wyglądasz jak typowa solara, skoro pracujesz w solarium. Twój target to nie facet na studiach, co najwyżej dres albo facet po zawie 🖐️

Gość l;l
to wroc do nauki

Gość hgjgjh
wstydzi sie chyba za twoją ortografie :O

Gość yyyKafeKrytykant
kup sobie slownik ortograficzny i sie doucz

Gość dzisiaj pomarańczowa.
"Ja pracuje teraz w solarium, ogólnie zawsze miałam prace fizyczną." Nie wiem dlaczego mnie to bawi :D

Gość kakaludiia
akurat tu się mylisz bo wcale nie jestem skfarką jakąś mimo że parcuje na solarium...

Gość AnneMarie0
Dobra koniec tej prowokacji:)

Gość Ja -inusia
hahahah skFarka, padnę, klawiaturę już oplułam;))

Gość mega fraaaanca
Skfarką nie jesteś, powiadasz? :D Dziewczyno napisałam Ci już, ale napiszę jeszcze raz: Twój target to nie faceci po/na studiach, szukaj partnera na swoim poziomie (czyt. po zawodówce), bo prędzej i później taki związek jak Twój obecny się rozpieprzy, to pewne. Dziwne, że facet niby taki wyktształcony a dalej toleruje Twój poziom wiedzy ortograficznej. Mimo wszystko fajnie, że coś robisz, że pracujesz i dobrze, że zauważyłaś już teraz te róźnice między Tobą, a Twoim facetem. To naprawdę dobrze świadczy o Tobie (jeśli to nie prowo) :D

Gość BBBartek4444
ja maiłem podobną sytuację z moją ex, ona po studiach, ja zwykły robotnik

Gość kakaludiia
wiesz co chyba w człowieku nie jest najważniejsze to czy robi błędy czy nie, ale to co ma w sobie...nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie pisz. Bartek- czemu już nie jesteś z tą dziewczyną??

Gość egrty
wertyu

Gość mega fraaaanca
Wbrew pozorom to jest bardzo ważne. Skoro twierdzisz, że facet się Ciebie wstydzi, to z pewnością wstydzi się też Twojej tzw. elokwencji. Ale masz rację, są rzeczy ważniejsze. Więc masz dwa wyjścia: albo odejść, albo zrobić wszystko, żeby nie musiał się Ciebie wstydzić. Teraz można zrobić liceum zaocznie, maturkę zdać :)

Gość adsasas
A juz kurcze sie znalazły co jak nie pluna jadem jak żmija to chore, wielce wykształcone Panie a jak prostaki ze wsi bez wykształcenia sie zachowuja

Gość to na pewno jest prowokacja
bo trzeba sie natrudzic zeby wymyslec slowo 'skfarka'

Gość hhhskslis
ludzie ale jestescie pusci... dla was takie rzeczy sie licza? LOL... dobrze ze moj tego nie czyta bo jeszcze by mu sie udzielilo w koncu ja mieszkam w malym domku na zadupiu i ledwo co mature zdalam a on ma 2pietrowy domek w miescie i ksztalcona rodzinke... a jesli on ma z tym problem jak i panstwo wyzej to jest zwyklym burakiem i na cb nie zasluguje

Gość gość
Można być wykształconym burakiem, prostakiem.

Gość gość
Jakie to studia / kariera? Z tym też różnie bywa :D

Gość haak8
Niby bulwersujecie sie ta ortografia a rzeczywistosc jest okrutna bo wielu magistrow ma podobny poziom zaawansowania w poprawnej polszczyznie...