Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juve

Ciąża?

Polecane posty

Gość Juve

Witam! Moja dziewczyna ma zmienne cykle, dwa osatatnie kolejno 28, 25 dni. Ostatni 15.04 Kochaliśmy się 20.04 (bez zabezp), a później 1-2-3 (stos. przerywany). Wiem, że może panikuję ale ma podwyższoną temp (może być spowodowane infekcję zęba) oraz pobolewa ją brzuch . Na dzień dzisiejszy nie dostała okresu (26 dzień) wiem, że pewnie uznacie że trzeba czekać, ale ta świadomość czekania mnie wykańcza psychicznie. Czy możecie powiedzieć jakie są Wasze odczucia po przeczytaniu tego postu?

Gość Liliana785
czesc. moze ja powiem o swoim przyadku. dzisiaj 26 dzien cyklu... zrobilam test... wynik pozytywny, drugi test (nie moglam uwierzyc) tez pozytywny

Gość Juve
*Ostatni okres 15.04 ** Kochaliśmy się 1-2-3.5

Gość Juve
@Liliana785 a podobne okolicznosci?

Gość fascinadooooo
jakie odczucia ? oczywiscie ze moze byc w ciazy. zabezpieczajcie sie !!!! a nie liczysz na szczescie szkoda mi takich ludzi

Gość jhfdgghhhjjj
Ja tez miałam napoczątku ciąży podwyższoną temperature.

Gość jhfdgghhhjjj
na początku

Gość fanka Manchesteru United
Niech zrobi test ciążowy, wtedy będziesz wiedział w 100% ;)

Gość oliwiaoiwia;)
ooo ja tez 15 .04 mialam ostsni okres.czyli jutro lub w pon powinna dostac okres.na waszym miejscu test ciazowy bym zrobila.podwyzszona temp to znaczy?kazda z nas ma inna temperature ciała wiec temperatura nie sie co sugerowac hcyba ze mierzy codziennie Twoja dziewczyna

Gość Juve
@fascindao - wiem, mea culpa @oliwiaoiwia około godz 15 miała 37st.

Gość Zosia z wawy
u mnie ostatnia miesiączka była 22 kwietnia a 3 maja pękła nam prezerwatywa i chłopak skończył we mnie :( Cykle trwają u mnie 28 dni . Teraz mam plamienia i podwyższoną temperaturę i też wszystko wskazuje na ciążę ale test wyszedł negatywny

Gość Juve
@Zosia z wawy Trzymam za Ciebie kciuki, że wszystko ułoży się po Twojej myśli. U mojej dziewczyny plamień nie ma. Ale tak podsumowując... to dzis wszystko sobie przemyślałem... i jeśli nie byłaby w ciąży... to powiem szczerze, żałowałbym tych nieprzespanych nocy, dzielenia czasu pomiędzy pracę studia i rodzinę...

Gość Zosia z wawy
Juve Myślę , że u Twojej dziewczyny pojawiły się objawy przedmiesiączkowe . A czy wytrysk nastąpił w środku ?

Gość Juve
@Zosia Nie, na zewnatrz Dziś zrobiony test, wynik negatywny, miesiączki brak, temperatura ciała spadła do normalnej.

Gość Zosia z wawy
Juve Jeśli na zewnątrz to moim zdaniem nie macie się czego obawiać. Ciąża jest raczej niemożliwa ! Pozdrawiam

Gość mmes
A i ja się zapytam. Staram się o dziecko więc dla nas było by pozytywnie jak by były 2 krechy.mam cykl 26 dni wczoraj powinnam mieć @ . W niedzielę i wczoraj małe plamki @ nadal brak. W niedzielę robiłam Test który rzekomo daje wyniki 4 dni przed @ . Dziś zmierzyłam pierwszy raz temp o godz 4 30 rano pod językiem (36.9) i po kolejnych 3 godz snu jak jest zalecane Ale tym razem w poxhwie 37.1 czy jest możliwa ciąża czy po prosty mógł też się cykl przesunąć?