Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celka 1308

Dla czego nie mogę zajsc w ciąże co robic ?

Polecane posty

Gość celka 1308

Może ktoś opowie swoje historie jak długo staraliście się panie o ciąże ? Co robić jak nie można zajść ? Staram się z mężem o dziecko ale co miesiąc przychodzi @ i kolejne rozczarowanie nie wiem co robić biorę kwas foliowy . Mam niedoczynność tarczycy ale biorę hormony regularnie i unormowała się tarczyca jestem pod opieką pani doktor endokrynolog - ginekolog mówi że niema przeciw skazań żeby zajść w ciąże ale ja nadal nie mogę . Może ktoś miał podobną historie ale zaszedł w ciąże ? Proszę pomóżcie :-)

Gość celka 1308
Może tak jego brat starszy ma problemy ale młodszy nie a jakie badania powinien wykonać? Tak trudno odpowiedzieć na te wszystkie pytania które się plączą po głowie :-)

Gość daruj sobie
moze za bardzo chcecie,wyjedzcie gdzies na kilka dni i kochajcie sie dla przyjemnosci,a nie dla zaplodnienia

Gość nie stresuj się
może zacznij od zbadania nasienia męża,może sa zbyt mało ruchliwe lub mało zywotne,wtedy trzeba zasosowac wspomaganie lub spróbowac innej pozycji w czasie stosunku albo też nie trafiacie w owulacje

Gość autorko a jak dlugo
Sie staracie?robilas badanie na droznosc jajowodow?wrogi sluz? Hormony?partner badal nasienie?plemniki moga byc slabe albo moze ich byc malo wtedy trzeba sprubowac witamin a czesto wspomaganie zaplodnienia np inseminacje czy in vitro bo w duzej wiekszosci gdy plemniki sa zbyt slabe to in vitro wiec trudno powiedziec

Gość Danka2801
Ja zaszłam jak zaczęłam wyznaczać sobie i dni płodne i wtedy korzystałam z żelu pre-seed. Być może to zadziałało :))