Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana24....

Facet spotykał się ze mną tylko dla seksu, czuję się okropnie :(

Polecane posty

Gość załamana24....

Pewnie powiecie, ze jestem dziwką etc ale tak nie jest. Poznałam go i mu zaufałam, naprawde chcialam poznac kogos na stałe, kogos kto wreszcie bedzie ze mną, pokocha mnie, bedzie szczery. Starałam się, chcialam by bylo dobrze a on co? Spotykal sie ze mną kilka miesiecy bo nie mial z kim, wyszlo potem na jaw ze jego dziewczyna byla zagranica na stypendium pol roku, poklocili sie i nie widzieli 8 miesiecy...przez ten czas spotykal sie ze mna, nic nie podejrzewalam, byl czysty jak łza. Nie mieli kontaktu wiec jak moglam cos podejrzewac? zawsze mial dla mnie czas. A tydzien temu zerwal nagle kontakt, nie chcial odbierac moich telefonow, zablokowal gdzie sie da,musialam wiedziec co sie stalo, czekałam pod jego firma az skonczy i go dopadłam , przyznal sie ze od dawna jest związany, nawet mnie nie przeprosil tylko wsiaadl do samochodu a ja sie poplakalam w parku ;( Juz kiedys facet mnie zdradzil, mialam wtedy 18 lat, bardzo to przezylam odcielam sie od ludzi, nie wychodzilam z domu tylko uczylam i co? znow to samo ;(

No cóż, to smutne, ale musisz sie pogodzić z tym, że Cię nigdy nie kochał, a Ty nie możesz kochać za dwoje i nie może Ci zależeć za dwoje. Musisz sie jak najszybciej po tym pozbierać i wyrzucić to z pamięci, bo wszelkie rozpamiętywanie tylko pogorszy sprawe. Może nie tyle co Cię zdradził, co wrócil do dawnej dziewczymy. Tak czy siak to fatalne odczucie. NA pewno nie możesz sie izolować od ludzi, ale powinno to Cię nauczyć wiekszego dystansu, dania sobie wiecej czas na poznanie drugiej osoby, na nie za szybkie dopuszczenie drugiej osoby do siebie.

Gość nie-prawik
Co ty rozpaczasz, przecież to tylko seks. Zobacz na pozytywne aspekty tej sytuacji- przez ten czas byłaś spełniona seksualnie i nabrałaś doświadczenia. Seks to nic destrukcyjnego, więc niczego nie straciłaś. Ponadto stąpaj twardo po ziemi i nie bądź taką romantyczką, która od razu się zakochuje, bo widzisz, że później się niepotrzebnie cierpi.

Gość wyspa szczawiu
Jak zdarza ci się to już 2 raz, to powinnaś zmądrzeć i wiedzieć, że znajomości nie zaczyna się od seksu. Jak nie zmądrzejesz, to za klika lat napiszesz, że to samo zdarza ci się już 58 raz ;-)

Gość SanSanSan
teraz badz madrzejsza i nie wskakuj tak szybko do lozka facetowi szanuj sie to i Ciebie beda szanowac, prosta i skuteczna zasada

Gość hhhhhhhhht
faceci teraz wymagają seksu i grozą ze odejdą a glupie laski na to się godza, same facetow nauczylu szybkiego seksu to mają

Gość nie rozumiem dlaczego sie odci
nasz zaraz od ludzi? facet pobzykal, oklamal swoja dziewczyne i oklamuje ja pewnie do tej pory, jest swinia nie warta spluniecia ale dostal to co chcial i ni ma wyrzutow sumienia a ty sie lamiesz, odcinasz i robisz z siebie ofiare nie warta dalszej egzystencji :O

Dlatego właśnie najlepiej jest dawać dupę po ślubie.

Gość ja bym powiedziała tej
jego dziewczynie wszystko. a co. niech wie co ma. :)

Gość bezcenna rada
ja bym sie zemscila i to tak porzadnie, aby mu w piety poszlo!! gdyby w miedzyczasie robil mi wyznania to tak, ze do konca zycia by mnie zapamietal...

Gość koniec tematuufg
sdsfed

Gość widać na jakich lecicie
dziś to norma

Gość gość
Niestety byłam z takim draniem aż 8 miesięcy!!:/ Zrobił ze mnie darmową dziwkę!:(( Chciał się tylko zabawić... Udawał ze mną związek ... Kiedy zapytałam co właściwie do mnie czuje to odpowiedział:"Zależy mi,co mam ci odpowiedzieć"?W końcu zostawiłam tego bydlaka bez słowa ... bo na to zasłużył... Popełniłam wielki błąd,że oddałam mu się :/ Dziewczyny nie bądźcie naiwne!! Nie dajcie się oszukać w tak perfidny sposób ... A takich jak on to tylko wykastrować.

Gość gość
powiedz jego dziewczynie, chocby anonimowo, jakiego ma "chlopaka" - nalezy mu sie kubel zimnej wody dran, egoista i cwaniak

Gość gość
a tak ps. jak na moje oko to nie spotykałs sie z toba tylko dla seksu a szukał sobie tylnej furtki gdyby nie udało mu sie wrócić do tej dziewczyny z którą sie pokłócił to będzie miał ciebie , taka alternatywa. co wy dziewczyny cięgle macie z tym patrzeniem na seks ? on sobie szukał poprostu zastępczej laski jak na moje oko .

Gość gość
Współeczuję Ci, ale niestety tak bywa jak związek zaczyna się budować od łózka

Gość gość
Nic nadzwyczajnego. Większość facetów wchodzi w związki, udaje miłość by mieć darmowy dostęp do dubska.

Niestety, niektórzy faceci już tacy są. Nie czuj się jednak z tym źle - to on źle postąpił, Ty nie jesteś niczemu winna. Zależało Ci na nim. Oszukał Cię i wykorzystał Twoje zaufanie, jedyną osobą winną sytuacji jest on i prędzej czy później przejedzie się na swoim podejściu do kobiet. Ty natomiast nie zrażaj się do mężczyzn, choć postaraj się tak szybko nie iść na całość. Gwarantuję Ci, że znajdziesz miłość swojego życia i szczęście, a wtedy zapomnisz o tym przykrym epizodzie. Trzymam za Ciebie mocno kciuki, Kochana.

Gość nrGG42477073
zostan w domu na nic innego niz na sex sie nie nadajesz

Gość gość
"Lesna_Wrozka Niestety, niektórzy faceci już tacy są. Nie czuj się jednak z tym źle - to on źle postąpił, Ty nie jesteś niczemu winna. Zależało Ci na nim. Oszukał Cię i wykorzystał Twoje zaufanie, jedyną osobą winną sytuacji jest on i prędzej czy później przejedzie się na swoim podejściu do kobiet. Ty natomiast nie zrażaj się do mężczyzn, choć postaraj się tak szybko nie iść na całość. Gwarantuję Ci, że znajdziesz miłość swojego życia i szczęście, a wtedy zapomnisz o tym przykrym epizodzie. Trzymam za Ciebie mocno kciuki, Kochana.". Taak, jasne. Ty rzeczywiście jesteś z jakiejś bajki, a nie z rzeczywistości. Powiedz o tej gwarancji olbrzymiej ilości osób, które już wele lat są same i wciąż nie znalazły nikogo, kto by odwzajemniał ich uczucia. Nie rób ludziom fałszywych nadziei takimi sloganami.

Gość gość
chciał seksu z puszczalską i go dostał ot co. Dobrze cie ocenił

Gość Bozon Higgsa
Są takiekobiety co ich do seksu nikt nie chce. Takie wieczne "te trzecie" na doczepkę do szczęśliwych par. Szare myszki, albo wiecznie roześmiane kobiety, a w środku gorycz życiowej porażki. Wiele by dały za to by się ktoś koło nich zakręcił i zaciągnął do łózka. Doceń swoją atrakcyjność.