Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleopatra,'---

Bylyscie w krynicy gorskiej???

Polecane posty

Gość kleopatra,'---

Zastanawiam sie cz nie pojechac tam z rodzina na dlugi weekend, ale nie wiem co mozna tak robic, co zwiedzac? Jak zorganizowac czas dla malych dzieci. Jest tam jakis deptak ala krupowki? Moze znacie jakis przytulny hotelik?

Gość bylaaaajaaa
ja często tam jeżdzę i na weekend jak najbardziej polecam. Jest duża pijalnia wód, deptak, kolejka linowa i torowa (chodzi mi o to że jedna jedzie po torach a druga to takie czerwone kapsuły w powietrzu po lini). Bardzo sympatyczne miasteczko. Co do hoteliku nic nie polecę bo zatrzymywałam się u rodziny

Gość OKIJUYYT
jestem z krynicy...:) pensjonatow hoteli masz w brod..a zobaczyc warto--gora parkowa -zjezdzalnie jaworzyna-kolejka pijalnia.tor saneczkowy nawet w lecie...deptak prze piekny ale teaz czesciwwo w remoncie ,dorozki,i oscypki musowo..pozdrawiam

Gość wiśnióweczka
ja latem będę w Krynicy na dłużej i już się nie mogę doczekać ;-) pamiętam Krynicę sprzed lat... pięknie było i mam nadzieję, że wspomnienia okażą się prawdziwe ;-) mam pytanie do dziewczyny z Krynicy - jak najkorzystniej dostać się na spływ Dunajcem i jak najbliżej i najlepiej na Słowację? pomożesz?

Gość kleopatra,&.-.
Przy jakiej drodze szukac noclegu zeby bylo blisko do wszystkiego?

Gość tatatak
Tak, tak krynica jest świetna jak masz 60 lat i lubisz pić wody uzdrowiskowe....Byłam jakiś czas temu, bosze co za nudy!!!To już bardziej polecam.

Gość główna jaaaaauua
niekoniecznie się będziesz nudzić. Uważm że na weekend znakomicie się nadaje.n Gorzej miesiąc wakacji

Gość ffshj
Z krynicy do Slowacji latwo trafic jedziesz caly czas glowna droga az dojedziesz do Piwnicznej tam juz zapytasz jak jechac dalej

Gość piiiiiipapaparopopopo
Jest ten przejście graniczne w Leluchowie przecież , trafisz tam bez problemu samochodem. Polecam Krynice i Muszyne.