Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Przygnębia mnie brzydota ludzi napotykanych na ulicy.

Polecane posty

Gość dvsvsdvds
zdvdzvdsvsd

Gość do jasne ze brnac
zacznij pisac poprawnie 😠 ciebie sie nie da czasem czytac 😭

Piękny elaborat o pięknie. Piszesz, no smoking in this bulding "to, co dla ciebie jest brzydkie innego może zachwycić", wyobraź sobie, że to co Ciebie potrafi zachwycić dla Ludzkiego może być ohydne. "Czy kobieta zadbana, pięknie ubrana jest piękna? A może piekniejsza jest ta obok niej, łysa, blada, w taniutkiej sukience, z IV stopniem raka, po trzeciej chemoterapii, która mimo wszystko wciąż potrafi uśmiechać się ciepłym, szczerym uśmiechem a nie wytrenowanym do kamery, hollywoodzkim grymasem?" Może jest piękniejsza a może nie jest. :) A już na pewno nie dla wszystkich powinna być.

Gość z wyksztalcenia patolog
W wydanej w 1930 roku w Poznaniu książce "Nowe lecznictwo przyrodnicze", niejaki F.E. Bilz, lekarz, pisze: ?Samogwałt należy do dziedziny cielesnych występków i polega na nienaturalnym zaspokajaniu popędu płciowego, przez co zwyrodnienie i zupełne zrujnowanie następuje. Oznaki tego przestępku są następujące: zamknięte usposobienie, nieukontentowanie i niechęć do zabawy i pracy. Dzieci takie lub młodzieńcy unikają obcego badania, przebywają chętnie na samotnych miejscach, np. w komórce, leżą chętnie w łóżku nie śpiąc, trzymając ręce pod pierzyną, a we śnie zawsze przy częściach płciowych. Tak samo chodzą też chętnie na ustęp. Po opuszczeniu takich samotnych miejsc wyglądają rozdrażnieni z zaczerwienionym obliczem, osobliwem blaskiem oczu. Powoli staje się mowa zająkliwą, głos słabym, włosy bez połysku rozczepywają się na końcach i wypadają łatwo. Skoro w dziecku przestępek ten zapadł, wtenczas trzeba mu uwagę zwrócić na niebezpieczność czynu tego, co szczególnie ojciec, wychowawca, szwagier lub wuj, lekarz lub inne osoby, przed którymi dzieci respekt mają, uczynić powinni. Podług okoliczności powinny także kary następować. Przede wszystkim powinni rodzice na dziecko dać baczenie, nie trzeba się obawiać mozołu i kilka razy w nocy do łóżka przystąpić i pierzynę zrzucić, bez względu na to, czy śpi czy nie. Zagrożone takimi badaniami i podszukiwaniami, nie odważy się dziecko to na wykonanie swego przestępku, jeżeli jednakowoż uczyni, wtenczas wdziewa mu się bardzo grube rękawiczki bez palców, które nad ręką mocno zawiązać trzeba. Trzeba także lekarzem zagrozić. Żaden występek nie jest na całej ziemi tak rozpowszechniony jak niniejszy, żaden tak łatwo do wykonania jak ten".

Gość no smoking in this bulding
no tak. Ludzki to jest taki gatunek pod ochroną. Lubi wzbudzać litośc i zawsze się znajdzie ktoś, kto zapragnie go bronić własna piersią :D

"atrakcyjne kobiety jeszcze bywają, ale facetów przystojnych nie ma wcale." Niestety muszę się z tym zgodzić, coraz trudniej jest spotkać mężczyznę. Większość stała się zniewieściała, w rurkach, obcisłej koszulce z dekoltem, do tego jeszcze te okropne grzywki... To smutne, co się dzieje :(

Gość vnmbn,bj,j,n
a mnie brzydzi nie tyle warunki fizyczne ile prymitywizm wypisany na gebach. brak koordnacji japy z resztą ciała. Idzie taka japa półotwarta miny wali i widać, ze nawet o tym nie wie. To jest dopiero obrzydliwe. Czasami jak ktoś nie ma warunków urodowych, ale jest człowiekiem z klasąi kulturą to i tak jest ładny. ja mam i urodę i powściągliwość- takie prymitywy płci obojga szaleją jak to widzą.

Gość vnmbn,bj,j,n
obrzydliwe to jest chamstwo i pazerność. Prostactwo, brak kultury i kłamstwo. I to widać. Pustkę też. Nawet piękne rysy nie wystarczą, by to zamaskować. Takie kreatury tępe szaleją jak widzą osobę u której widac i urodę i powściągliwoś ci kulturę.

Nie bronię Ludzkiego. Chciałam Ci tylko powiedzieć, że myślisz schematycznie jak on i w całej tej swojej przemowie nawet tego nie zauważasz.

Bo ci faceci chcą być atrakcyjni ale nie dla twojego pokolenia już :D Zapytaj swojej młodszej siostry lub koleżanki :D to jest inwestycja na przyszłośc, więc może nie jesteś już dla nich celem ;)

Atrea Większość stała się zniewieściała, w rurkach, obcisłej koszulce z dekoltem, do tego jeszcze te okropne grzywki... To smutne, co się dzieje x wprawdzie jestem 100% facetem, ale mam podobne sygnaly plynące z otoczenia po skonczonym dymaniu dziewczeta skarzą sie czesto w podobnym tonie osobiscie uwazam ze jest to smutne, bo kocham kobiety i je bardzo szanuje ale popierdalam na 150% i niestety nie jestem w stanie byc wszędzie

Reasumując, uroda to nie wszystko. Chociaż wygrywają najpiękniejsi. Przynajmniej mają łatwiej, niż ktoś rudy i brzydki....

Gość Lajla3232
kiedys podobny temat by mnie zdolowal albo popchnal do kolejnych mysli samobojczych a dzis cieszy niezmiernie :) brzydota jest czescia natury, podobnie jak smierc, cierpienie i choroby. na kazdego przychodzi czas brzydoty, chorob i smierci bo to nieodzowne elementy otaczajacego nas swiata i nikt sie przed nimi nie uchroni. ludzie stawiajacy na piedestale urode ktora i tak szybko przeminie sa naprawde marni i beznadziejni. tacy nigdy nie stworza trwalej i szczesliwej rodziny bo nawet najpiekniejsza zona im zbrzydnie bo dojda jej lata na koncie zycia albo zachoruje i co wtedy? i wtedy pojdzie w odstawke wymieniona na inna? nigdy nie chcialabym sie zwiazac z kims tak zalosnym ktory bedzie mnie kochac dopuki mam piekny wyglad a potem zostawi na pastwe losu. bylo mnostwo takich przypadkow dlatego dziekuje losowi ze jestem brzydka i sciagam do siebie wartosciowych osobnikow a na dokladke przystojnych(czego nie oczekuje ale przystojnym sie jedynie chyba podobam bo brzydale albo grubasy maja mnie za pasztet)

w dzisiejszych czasach nie liczy się uroda tylko prezencja :). Ja również skłaniam się ku przeciętności lub wręcz męskiej brzydocie (jak twierdzą moje koleżanki). Jeśli jesteś facetem, który ma obowiązkowo pociągłą twarz, duży, niesymetryczny, brzydki nos (ale nie garbaty tylko gruby) "świeży oddech"- nie lubię ludzi ze "śmietnikiem" w ustach;) napisz do mnie!

Dark, ja nikomu nie narzucam kanonów piękna, nie okresllilam co jest piękniejsze od czego, a tylko napisałam, ze warto patrzeć na świat uważniej - z różnych stroni i mniej powierzchownie - wtedy się tego piękna dostrzega o wiele więcej. (no chyba, ze ktoś jest urodzonym pesymista i jedyne co potrafi dostrzec to braki, wady i nieszczęścia ;) )

Ludzie którzy stawiają urodę na piedestale są marni, a ci którzy brzydotę marni nie są. Ci którzy są ładni zbrzydną i umrą na ciężką chorobę, a brzydcy nie zbrzydną i nie umrą. Ładni są bezwartościowi i przyciągają bezwartościowych, brzydcy przyciągają wartościowych. Teraz zaczynam żałować, że jestem ładna:(🖐️

Nie narzucasz kanonów piękna, ale sugerujesz gdzie tego piękna należy szukać. A należy np. w chorej na raka kobiecie której kolejna chemia pozbawiła włosów, w skarpetach do sandałów, a ja tylko nie rozumiem dlaczego szukanie go tam jest wg Ciebie lepsze niż szukanie w młodych, zdrowych, dobrze ubranych. :)🖐️

ranya w dzisiejszych czasach nie liczy się uroda tylko prezencja . Ja również skłaniam się ku przeciętności lub wręcz męskiej brzydocie (jak twierdzą moje koleżanki). Jeśli jesteś facetem, który ma obowiązkowo pociągłą twarz, duży, niesymetryczny, brzydki nos (ale nie garbaty tylko gruby) "świeży oddech"- nie lubię ludzi ze "śmietnikiem" w ustach napisz do mnie! x ranya z opisu wnioskuje ze ostnio musielismy minąć sie w przelocie a ty w dodatku mnie zapamietalas kocham cie za twoj gust inteligence i wygląd wyslij mi swoje nagie zdjecie prosze

Myśli samobójcze :O Czy was kobiety naprawdę popiierdoliło. Rozumiem że chcecie wyglądać pięknie ale nie na siłę.

Gość dalfOlkaTolka
strasznie Ci współczuję autorko takiego spojrzenia na ludzi, za nic bym się nie zamieniła. Będziesz strasznie nieszczęśliwa, jak już zaczniesz się starzeć, jak uroda zacznie przemijać. Widać to jest u Ciebie na pierwszym miejscu w życiu. Naprawdę szczerze współczuję... nawet sobie nie wyobrażam mieć tak przerąbane w życiu.

jasne ze brnąć, nie😴 bo jesteś zdesperowany i głośny i pewnie też wcale nie masz pociągłej twarzy😴

Dlaczego jest lepsze? Bo jest trudniejsze. :)

No tak i doszliśmy do tego, że im coś trudniejsze tym piękniejsze. To jest może i prawda, tyle, że gówno prawda.

Gość kupa tez ma swoj urok
może być piękna lub brzydka

Gość kupa im trudniejsza do zrobien
ia tym ładniejsza a im łatwiej opuszczająca odbyt tym brzydsza :classic_cool: I to jest życiowa prawda :classic_cool:

Gość jasne ze brnąc
ranya ranja jestem zdesperowany, głośny, mam pociągłą twarz a wszyscy co mnie znają twierdzą ze jestem wyjątkowy pod kazdym wzgledem Zresztą gdyby bylo inaczej nie zwrocilabys wtedy na mnie uwagi Ufam bardziej twojej bardzo kobiecej intuicji niz ty

Musiałam to napisać. Bardzo dawno tego nie robiłam(czyt. pisałam)🖐️ Lepiej mi:classic_cool:

ranya ranja jestem zdesperowany, głośny, mam pociągłą twarz a wszyscy co mnie znają twierdzą ze jestem wyjątkowy pod kazdym wzgledem Zresztą gdyby bylo inaczej nie zwrocilabys wtedy na mnie uwagi Ufam bardziej twojej bardzo kobiecej intuicji niz ty x tak lepiej

widzę, że jesteś też trochę stuknięty:-o