Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dor..ota..

euphoria blossom Calvin Klein

Polecane posty

Gość dor..ota..

Sprzedam wodę toaletową Euphoria blossom Calvin Klien100ml za 90 zł. Perfumy są w zasadzie nowe, dostałam wczoraj w prezencie, rozpakowałam i psiknęłam ze 2 razy - tyle żeby sprawdzić zapach, ale nie jest w moim typie. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt, mogę wystawić na allegro, wysłać zdjęcia na maila - jak kto woli.

Gość dsfhds
rf

Kocham takie "dwa razy psiknięte" w tej cenie. Wklej no dokładne zdjęcie butelki i kodów. :D Celem weryfikacji. Najczęściej podrabiane są setki. Skoro "50" kosztuje 265zł, to 90zł za "100" śmierdzi z lekka. Wiesz co grozi za podrabiane perfumy...?

Gość dor....ota
zainteresowanym prześle zdjęcia

Gość dor..ota..
to jeszcze spytam o jakie kody chodzi; nie znam się na perfumach; to prezent, zakąłdam że są oryginalne, ale chętnie sama sprawdzę jeśłi jest taka możliwosć, tylko jak?

Gość a po co ci takkie info????
kod z pudelka musi sie zgadzac z kodem butelki:)

Kod z pudełka pozwala zweryfikować datę produkcji perfum, a sam kształt butelki, dokładne zdjęcie kartonu i kodów pozwala sprawdzić czy perfumy są oryginalne. Jak wkleisz tu zdjęcia i zostaną zweryfikowane, pewnie znajdą się zainteresowani :D

Kod z pudełka pozwala zweryfikować datę produkcji perfum, a sam kształt butelki, dokładne zdjęcie kartonu i kodów pozwala sprawdzić czy perfumy są oryginalne. Jak wkleisz tu zdjęcia i zostaną zweryfikowane, pewnie znajdą się zainteresowani :D

Gość nie sprzedaje sie
prezentów :D

Gość hehehehehe, ta kup z AVONU
izabela bzdury piszesz:D sprawdzaj sobie tak dalej:D

foto niewiele Ci da, ja juz tak kupilam kiedys(jak sie na tym nie znałam z fotki) wszystko gralo, tylko szkoda,ze butelka nie trzymala sie reszty opakowania perfum albo odwrotnie:D tez to były Ck euphoria

No jak ktoś przelał strzykawką do oryginalnej butelki to owszem da się sprawdzić tylko po zapachu. Ale zazwyczaj podróbki są całościowe - na ogół podrabia się pojemność 100 i wystawia za 100zł :D i różnią się detale, kody, pudełka i po tym można poznać.

Gość nigdy nie kupuje perfum przez
net, tylko na lotnisku, 100%oryginalnosci nawet w perfumeriach maja podjebki, tych nie markowych oczywiscie

hehehehehe, ta kup z AVONU - jeśli Ty się nie znasz na perfumach czy nie masz do porównania oryginałów to nic dziwnego, że dałaś się nabrać. :P

wiesz, dziewczyna na fotkach miala podane kody, ktore sie zgadzały - nie wiem jakim cudem, ale to nie byl oryginal, tandetne wykonanie

no nie, bo wtedy ck kupilam pierwszy raz:)

i wiesz to nie bylo za 100zł/100ml wiec tym bardziej sadzilam ze powinno byc ok, jak widze taka cene i taka pojemnosc to nawet sie nimi nie interesuję:)

No na ogół setki podrabiają i te bardziej chodliwe zapachy. Natomiast 5-ml raczej nie podrabiają. Ja na Allegro w sumie się boję kupować choć raz kupiłam jeden perfum i było o.k. Ale to była nisza, tego raczej nie podrabiają

Gość wystaw i wrzuc tu linka
ocenimy:)

Gość dor..ota..
ale o jakie kody chodzi, bo na opakowaniu jest tylko kod kreskowy 0 88300 19457 5, a na butelce tylko na naklejce od spodu 6362

Gość dor..ota..
nie mam czasu teraz robić zdjęć, zmniejszać i wrzucać; moze wieczorem się uda...

Gość blossom jest mdły
jakis

Gość blossom jest mdły
i napewno nie jest to zapach sprzed 7 lat:D

Gość dor..ota...
to jak się sprawdza zgodność tych kodów? po czym poznać że kody są ok? dochodzę do wniosku, że to mogą byc podróby, ale jedynie dlatego, że flakon wydaje mi siębyc niedbale zrobiony - taki ejakieś brzydkie szkło, ale nie wiem, nie mam porównania;

Gość gość
Słuchajcie, a jak to jest, że perfumy z Sephory albo Douglas ( i myślę tu o klasycznym zapachu Euphoria) mają na spodzie napis, że są produkowane we Francji, podczas kiedy wszystkie allegrowe- w USA. Wierzyć tym allegrowym, że to jest to samo, czy nie? Co jest grane?

Gość gość
oryginalne sa te z francji;) te z allegro to szmelc,sama nacielam sie kolka razy i dopiero jak mieszkam we francji to rozumiem i rozpoznaje prawdziwe perfumy a roznica jest przeogromna