Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupie babsko4

ZAUROCZYLAM SIE W INNYM MEZCZYZNIE

Polecane posty

Gość glupie babsko4

Mam super meza i dziecko , jestesmy razem 8 lat niczego nam nie brakuje - ogolnie prowadzimy raczej szczesliwe i udane zycie. Niedawno zobaczylam w necie faceta ( jest bardzo popularny na 100% go znacie ) i nie wiem co sie ze mna stalo , zakochalam sie zauroczylam :D a juz jestem po 30. Normalnie smiech na sali. Mysle o nim czesto , wyobrazam soebi co by bylo jakbysmy byli razem, jak byloby w lozku, nawet kochajac sie z mezem mysle o tamtym. Sama juz nie wiem czy nie zaczynam wariowac :( Mialyscie cos takiego , kiedykolwiek?

Miałam ze sobą podobny przypadek ale mialam wtedy 17 lat ;)musi ci czegoś brakować widocznie skoro głowę zaprzata ci jakis facet z pudelka albo jakiejs kolorowej gazetki, może rutyna się wam wdarła w zycie?

Gość glupie babsko4
to nie jest byle kto ale facet z pasja , duzymi pieiedzmi, ma mocny charakter jest charkterny i wyrazisty :O umarlybyscie ze smiechy gdybym tu napisala kto to jest :D w zyciu bym sie nie spofdziwala ze majac 30 lat mozna takie cos przezywac :P

Gość to powiedz mezowi
o swojej fascynacji i o tym, ze nawet podczas seksu, wyobrazasz sobie, ze maz to ten playboy z gazety :P Jesli maz sie wkurzy i kopnie Cie w zad, to moment Ci glupoty ze lba wyparuja i uswiadomisz sobie, ze kochasz tylko meza.

Gość glupie babsko4
to powiedz mezowi, to nie jest zaden playboy, tylko fajny facet. Za co mialby mnie w dupe kopnac przeciez go nie zdradzam ani nie zamierzam. maz jest zadowolony bo teraz ma taki sex , ze wyje do ksiezyca z rozkoszy ;)

Gość to powiedz mezowi
Jasne, nie zdradzasz... a zauroczenie innym to niby co? Gdybys go poznala w realu, to mialabys kisiel w gaciach i moment bys mu sie do rozpora dobrala :P Wspolczuje mezowi takiej zony.

Gość glupie babsko4
nie mam wplywu na to zauroczenie :D po protu

Gość Jak chwilę...
Putek z sąsiedniego kraju, głupia jesteś bo to zbrodniarz 😠

Gość Anna30000
dobra powiem wam kto to jest... Nie śmiejcie się! :P Adam Sztaba (jest jurorem w must be the music) Ogarnia mnie ekstaza bo dziś o 20 na polsacie go zobacze^^

Gość glupie babsko4
zaden putek :D Polak to jest, z resztabardzo slawny , na pewno kazda z was go zna :)

Gość glupie babsko4
podnosze

Gość noktoryto
Kto??? Pisz kto to taki ,bo mnie ciekawosc zezre!!

Gość jree
hhe :D I dobrze :) Mi on też się bardzo podoba:D

Gość glupie babsko4
nie! nie napisze bo to mega glupie :O

Gość glupie babsko4
to nie adam sztaba , podszyw to anpisal :P

Gość sabcia0
Miałam tak, ale w wieku 15 lat :D

Gość shdgdgpdld
Oj tam napisz, przecież to i tak anonimowo :P Ja przyznam się, ze mi się bardzo ale to bardzo podoba Michał Żebrowski. Dla mnie ideał. A mój mąż o tym nic nie wie. Jest zresztą jego totalną odwrotnością :P

Gość ja-29-lat
Ja mam 2 typy aktorow, ktorzy podobaja mi sie fizycznie, ale w zyciu nie fantazjowalam o nich a juz tym bardziej nie wyobrazalam sobie zadnego kochajac sie z mezem.

Gość Nergal!
Ja mysle, ze autorka zauroczyla sie w Nergalu :D

Gość glupie babsko4
to Krzysztof Ibisz, gdy prowadzil Czar Par to nie zwracalam na niego uwagi, az do zeszlego tyg. gdy go ujrzalam w necie

Gość glupie babsko4
no dobra.... to Cezary Żak

Gość glupie babsko4
Wyobrażam sobie jak mnie bierze na pieska i posuwa po same jajka..

Gość kaakdjakl
a mnie sie swego czasu podobal bardzo ERYK LUBOS...teraz jest Amrcin Dorosinski,to nic takiego,chociaz moj maz jest bnajprzystojniejszy na swiecie

Gość yykkkkrrrrrrrrrrrrr
a mnie sie swego czasu podobal bardzo ERYK LUBOS...teraz jest Amrcin Dorosinski,to nic takiego,chociaz moj maz jest bnajprzystojniejszy na swiecie

Gość internetowy poeta
podniecasz sie nieralnym facetem. facetem wykreowanym przez media. tak naprawde to moze byc kawal skurwysyna. Ale jak ktos wspomnail wyzej brakuje ci czegos. Czego ja nie rouzmi =me jakos facet to fakt, dlaczego nie pogadasz o tym z mezem , moze zarproponuje jakis wspolny wyjazd zorganizuj cos sama. A ty jestes bierna polczyna ktora szybcije sie pusci kanetem z innym niz zorganizuje wspolny wypad w gory. Jebane szmaty.

Gość w obiektywie uczuć 69
Czesiek też jest w porzo. Ma coś w sobie ale raczej na kochanka to on się nie nadaje. Dorociński... mmmmm.. ciasteczko :D