Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Engelina

Przelotni kochankowie

Polecane posty

Gość Engelina

do wczoraj byłam fanką twórczości Almodovara ale jego nowy film totalnie mnie rozczarował. Absolutnie nie polecam, szkoda pieniędzy na bilet i czasu ! Jestem oburzona,jak mozna nakręcić coś takiego?

Gość kija połknęłas czy jak
A dlaczego jesteś taka sztywna. Lekka fajna komedia. Może nie porywa, ale można się pośmiać, odstresować i zapomnieć na chwilę o codzienności. Wcale nie szkoda pieniędzy. Nie słuchajcie.

Gość Engelina
nie jestem sztywniarą, mnie ten film rozczarował i wcale nie śmieszył

Gość do kija połknęłas czy jak
jak mnie wkurwiają takie indywidua jak ty 😡. Tobie sie film podobał, wiec z mety musi podobac sie kazdemu, bo komu sie nie podoba, ten sztywniak. Pierdolenie bez sensu i brak poszanowania odmiennych gustow.

Gość do kija połknęłas czy jak
jak mnie wkurwiają takie indywidua jak ty 😡. Tobie sie film podobał, wiec z mety musi podobac sie kazdemu, bo komu sie nie podoba, ten sztywniak. Pierdolenie bez sensu i brak poszanowania odmiennych gustow.

Gość Molly 0-09
Poszukuje napisow do tego filmu, bo mam dzis isc na niego, a jestem za granica i napisow ani polskich ani angielskich nie bedzie, aaa Przeszukuje neta od godziny i nic, moze ktos sciagnal sobie na kompa z napisami i moze mi przeslac? mail viki.black@gmail.com albo jakies dobre strony podac na napisy.info i hatak jeszcze nie ma

Gość Marta8888
super film