Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izaa90

czy to ciąża?

Polecane posty

Cześć Wam :) Mam pewien problem. Od kilkunastu lat mam problemy z nerkami (reflux, zdwojenie nerki, ZUM). Ostatnio te problemy bardzo się nasiliły, mam praktycznie non stop zakażenia pęcherza i co kilka tygodni biore nowe antybiotyki. Do przedostatniego tygodnia kwietnia brałam tabletki antykoncepcyjne Cilest-przez ostatni miesiąc a wcześniej Naraya. Ze względu na ciągłe problemy zdrowotne w ostatnim miesiącu nie brałam ich regularnie. Gdy udałam się na wizytę do nefrologa, lekarka kazała mi odstawić tabletki, gdyż moje nerki są bardzo przeciążone. Brałam je do końca opakowania i dostałam normalnie plamienia z odstawienia. Jednak ostatnio bardzo źle sie czuję. Mam mdlości, jestem bardzo słaba (2 razy zasłabłam), boli mnie głowa, i zaokrąglił mi się brzuch w poddbrzuszu, co mne bardzo zdziwiło bo jestm bardzo szczupłą osobą. Odbyłam ostatnio w poniedziałek wizytę u urologa z powodu pęcherza i robiąc USG , powiedział,że mam coś w macicy, ale to nie jego sprawa bo on się tym nie zajmuje. Zamówiłam sobie wizytę u ginekologa w czwartek. Trochę się boję bo nie wiem co to może być. Czy może to ciąża? Pomóżcie..

Gość ania.doradca.ladeevit
Kup test ciążowy- możesz go zrobić w domu, od razu. Będziesz spokojniejsza.

Gość ania.doradca.ladeevit
A to 'coś' w macicy, niekoniecznie musi oznaczać ciążę (może widać torbiel, mięśniaki itd).

tego też się obawiam, no ale zobaczymy.. dziękuję

Gość siadły na ciebie mochery
lepiej wejdż na temat o kolczykach,zdecydowanie bardziej interesujacy temat