klaudia.werel 0 Napisano Luty 13, 2021 Dnia 26.11.2020 o 08:39, igson napisał: Słyszał ktoś o Keto Switch Diet? Ciekawi mnie to, bo z tego, co czytałam wysyłają plan posiłków z odpowiednimi proporcjami makroskładników. Sama bym się bała, że źle je dobiorę, zjem za dużo białka i cały misterny plan pójdzie na marne Szczerze polecam, właśnie jestem po pierwszym miesiącu z dietą ketogeniczną Keto Switch Diet i czuje się świetnie posiłki sycące i proste do przygotowania no i nie musisz się martwić o makrosy, wszystko podane jak na tacy. Pierwsze 2 dni mogą być dziwne jak wchodzisz na keto ale warto się przemęczyć, efekty wszystko wynagrodzą. Pozdrawiam cieplutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martyna2021 0 Napisano Luty 23, 2021 Dnia 12.05.2013 o 17:46, Gość olenka10 napisał: Stosował ktoś?? jakie efekty ile udało się wam zrzucić i w jakim czasie???? ja waże 73kg wzrost 164 cm chcę mieć 60 kg albo mniej. Stosuje. 8.5 kg w 2 miesiace i jade dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta3511 0 Napisano 30 Listopad Tabletki na odchudzanie - https://greenbarleyplus.pl Polecam serdecznie produkt , po stosowaniu widoczne efekty. Połączenie zdrowej diety , sportu i tabletek przynosi szybkie rezultaty. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach