Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwia90

błagam , niech ktos madrze poradzi ! :(

Polecane posty

Gość Oliwia90

Moj facet po roku zwiazku chce sie ze mna rozstac bo stwierdził ze niby do siebie nie pasujemy. Jeszcze w sobote mowił jak bardzo mnie kocha a teraz sie wkurzył na mnie i tak NAPISAŁ ... myslicie ze powiedział to w złosci czy naprawde tak uwaza ? On co chwile odwalal mi jakies numery ja postapiłam zle bo sie nie odzywał to pojechałam do niego do domu i o to wielka awanture mi zrobil bo sie do kogos nie jezdzi... Jego nie zastałam

Gość onaa7
musisz z nim sie spotkac i porozmawiac na spokojnie, niech Ci powie jaka jest tego przyczyna. Nie znam twojego faceta ale jak ja z moim narzeczonym sie poklucimlam że chcial zerwac zareczyny (z mojej przyczyny :( ) to nie dawalam mu spokoju nie pozwolilam odejsc jak sie spotkalismy duzo gadalismy bylo troche placzu ale wystarczylo to jedno spotkanie :) Musi On widziec ze Ci na nim zalezy ze starasz sie o niego.

Gość Oliwia90
Powiedział ze mam sie do niego nie odzywac , nie kontaktowac sie z nim... Powiedział tez ze jak bedzie miał czas i ochote to da mi znac i przyjedzie... chyba powinnam to uszanowac i chwilowo odpuscic az sam sie odezwie ... moze zobaczy co traci ... Po roku czasu nie moze stwierdzic ze pasujemy do sibie i to w ciagu paru dni gdzie mowil ze mnie kocha itp

Gość fjkbedsj
może ma inną ?

Gość gigi gigi
On co chwile odwalal mi jakies numery ja postapiłam zle bo sie nie odzywał to pojechałam do niego do domu i o to wielka awanture mi zrobil bo sie do kogos nie jezdzi... Jego nie zastałam Powiedział tez ze jak bedzie miał czas i ochote to da mi znac i przyjedzie... xxxxxxxxxxxxxx nie daje ci to do myślenia? - facet obraca już inną

Gość onaa7
a moze sie o czyms dowiedzial ? ma jakis problem ? ja jestem ze swoim 4 lata i nie potrafilam zasnąc az sie wszystko nie wyjasni. Moze w twoim przypadku powinnas poczekac ? ale ja bym tego nie radzila, nie pozwolilabym zeby mogl probowac o mnie zapomniec :) u mnie sie zawsze sprawdza i nie umiem bez niego zyc !

Gość Inga421
Nie, inna na pewno nie obraca... Po porostu wiekszaosc czasu koledzy ... Juz myslałam ze moze zajde w ciaze i sie opamieta ...

Gość Inga421
.

Gość pluto11111
bo sie nie jezdzi kurwa mac .. moja byla tak samo , chodzila za mna troche , a ja caly czas co ty ode mnie chccesz i tak przez prawie 2 tyg , masakra..

Gość Inga421
przepraszam za kropki ale cos nie chca mi sie wyswietlac nowo dodane wypowiedzi ;/

Gość Inga421
Juz teraz odpusciłam i czekam az sie odezwie pierwszy... nic na to nie poradze ze go tak bardzo kocham ;( a on jak mowi ze mnie tez kocha to , to do czegos zobowiazuje... To jest moj chłopak to chyba mam prawo do niego pojechac tak ? Nie odzywał sie to sie martwiłam

Gość Inga421
niby faceci sa prosci w obsłudze... chyba nie do konca...