Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inga421

"złapac na dziecko"

Polecane posty

Gość Inga421
.

Gość aalalwowow
wow

Gość a czym ci to potencjalne
dziecko zawiniło, że chcesz je od urodzenia karać rodzicami w nieudanym związku i nieodpowiedzialną mamą?

Gość ror ror
.

Gość ror ror
na pewno będzie lepszą mamą, niż ta co miała męża a rodziła dzieci i wkładała je do zamrażarki

Gość no jak będziecie się porównywa
ć do takich niskich poziomów to niedługo obcinanie dzieciom kończyn nie będzie takie złe-

Gość Inga421
Szczerze ? to teraz juz sama nie wiem co mam zrobic ;/

Gość mironda8899
Autorko zdajesz sobie sprawę jak bardzo jesteś żałosna w tym co piszesz?

Gość Inga421
/

Gość ror ror
.

Gość Inga421
Nie , nie zdaje sobie z tego sprawy... mam taki cholerny metlik w głowie ze nie potrafie trzezwo myslec ...

Gość Inga421
.

Gość Inga421
/

Gość mironda8899
Milosc ma to do siebie, ze jest dobrowolona. Do milosci nie zmusisz nikogo, nic na to nie poradzisz. Jesli on chce odejsc, ma Cię dosc, a Ty mu nie pozwolisz (choc jak bedzie chcial to odejdzie nawet jesli ''zrobi'' ci dziecko, nie ma takiego prawa ktore kazałoby mu z Tobą byc w zwiazku) odejsc poprzez dziecko - w koncu znienawidzi Ci. Chcesz i jego unieszczesliwiac? Podobno go kochasz.

Gość ror ror
.

Gość ror ror
pieprzenie! - szczęście trzeba sobie zorganizować - walcz o swoje! w miłości i na wojnie nie ma sentymentów, a facet jak się go umiejętnie przytrzyma i zakręci zawsze będzie robił tak jak będziesz chciała - nie ma nic głupszego niż pozwalać facetowi odchodzić czy decydować - tylko wszystko oczywiście z głową! facet jest za cienki na intrygi!

Gość Inga421
.

Gość ror ror
.

Droga autorko. Ja nie będę Cie osądzać, ale opowiem Ci sytuację mojej znajomej. Ona miała chlopaka, on z bogatej rodziny, zakochali sie i bylo ok, ale po pewnym czasie zaczelo sie psuc, rozstali sie. Ona chciala przyjazni, wiec sie "kumlowali". Bo na prawde to ten koleś ją sobie ruchal. I ona ludziła się, że on wróci, wiec go wrobiła w ciąże. Ona chodzila z brzuchem, a on z innymi laskami sie prowadzal, nie chcial z ta laska miec nic do czynienia. I ona do dzis zaluje.

Gość ror ror
.

Gość ror ror
a moja przyjaciółka dziesięć lat temu też takiego gogusia co zaczął jej rogi pokazywać wrobiła w dzieciaka - dzisiaj mają trójkę - facet w dzieciach zakochany a między nimi układa się bardzo dobrze - gdyby odpuściła - on bzykałby inne do dzisiaj a ona zostałaby starą panną - a tak powstała cudowna rodzina - czasem na gównie piękne kwiaty wyrastają!

Zrobisz sobie dziecko.Pamietaj ze ty sobie zrobisz a nie on ci zrobil.Jak bedzie chcial to i tak odejdzie.Dziecko go nie powstrzyma.Albo ozeni sie z toba a potem zdradzal . Kolejnym krokiem bedzie wypisywanie ma kafe ze cie zostawil,nieodpowiedzialny booc,kasy nie daje a ty sie meczysz.Dziecko zaplaci najwyzsza cene za twoja glupote.Pozbawisz je pelnej rodziny,bo ci sie dziecka zachcialo zeby faceta zatrzymac. Na koniec ci powiem ze stane za twoim facetem,bedzie mi zal tylko dziecka ze matkamyslala c.pa a nie tym jaka przyszlosc zagwarantuje swojemu potomstwu.

Gość ror ror
.

Gość ror ror
ta, zaraz będzie zdradzał albo odchodził! a może ożeni się z nią i wszystko będzie dobrze? nie wpadłaś na to?

Ale jak może być ok, skoro się psuje? Dziecko niczego nie zmieni. Tylko stres będzie w ciąży miala, a nie daj Boże potem bedzie te dziecko obwiniała za swoją glupote. Wedlug mnie to świństwo, wrobić kogoś w dzieciaka. Brak szacunku do drugiej osoby. Jak na tym budować związek później?

Gość Skrzypaczka..
Mój mąż, kiedy już wiedział że się między nami psuje a nasze małżeńswto chyliło się ku upaadkowi -chciał mnie "złapać" na dziecko :o. Nie tylko kobiety mają takie chore pomysły.

Gość glistaludzka111111
Haha... Ochłoń i spróbuj pomyśleć racjonalnie. Nie ryzykuj bycia samotną matką. Masz 21 lat, po co ci to? Dzisiaj 'nie możesz żyć bez niego', a za kilka lat być może będziesz żoną innego faceta.

Gość lkjk;l;
e

Gość wszystkie moje kolezanki_
i starsze i młodsze,łapią na ciąże,nie poznają faceta lepiej,związek nie okrzepnie nadto a te już zapylone,tzn-jak facet zaradny i przy kasie,gołodupce nie mają sznas..dziecko ma być ich 'zapewnionym bytem" a nie owocem miłosci..