Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Flare

Czuję się jak wywłoka...

Polecane posty

W całym moim życiu uprawiałam seks z dwoma facetami. Ale z wieloma lądowałam w łóżku. Zawsze na jakiś imprezach, po alkoholu. Jestem osobą, dla której bardzo liczy się wolność. Robię to na co mam ochotę. Tylko, że czuję, że ostatnio się w tym wszystkim zatracam. Bardzo mi się to nie podoba, ale z drugiej strony to lubię. Lubię seks, ale nie uprawiam go też z byle kim. Ostatnio miałam taką akcję, że znajomy - bo nawet nie kolega, zaproponował mi pieniądze za zrobienie mu loda. Najgorsze jest to, że wyskoczył z tą propozycją, po tym jak z jego kolegą się całowałam. Oczywiście odmówiłam, ale na drugi dzień jak mi się to przypomniało, to poczułam się okropnie i jest mi przykro, że ktoś wyskoczył do mnie z taką propozycją. Mam ogólnie wrażenie, że się nie szanuję przez to co robię z facetami. Strasznie mnie zabolało to co usłyszałam - od w sumie obcego faceta. Myślicie, że jestem już przekreślona i, że w oczach innych, że tak powiem brzydko - szmacę się? Osobiście nigdy tak nie uważałam, do tej pory...

Dodam, że mam osiemnaście lat i bardzo często imprezuję. Nie wiem tylko, czy robię to dla zwyklej przyjemności, czy uciekam od swoich problemów...

L: A co, lubisz głupie i chamskie pytania?

Gość milka888556
całym moim życiu uprawiałam seks z dwoma facetami. Ale z wieloma lądowałam w łóżku. Hm to co robilas z nimi w tym lozku jesli nie uprawialas seksu? spaliscie sobie razem w sensie obok siebie?

Gość Xxxvvv,..,
Tak było jest i będzie że jak facet dupczy wszystko co się rusza to jest kozak a jeśli dziewczyna nie chce się wiązać ale po prostu odczuwa pewną potrzebę to od razu zostanie zwyzywana od szmat itp. Taka piepszona sprawiedliwość :) więc skończ dawać się wykorzystywać skur*ysynom płci przeciwnej bo tylko im dasz satysfakcję że Cię wykorzystają a potem za plecami tyłek Ci będą obrabiać i polecać kumplom. Tak więc polecam znaleźć sobie jednego na stałe (nawet jeśli to byłaby relacja typowo łóżkowa).

No albo niech bierze za to kasę. W końcu lepiej już brzmi dziwka niż k.rwa.

milka888556: zawsze był to petting. Niekoniecznie wyskakiwałam od razu z ciuchów. Looooser: chyba nie rozumiesz o co mi chodzi czlowieku.

Gość dolda amorka
Nie myśl tak o sobie, robisz to na co masz ochotę, nie jestes w stałym związku, więc wolno ci, a tego kolesia co proponował kasę poślij na drzewo, albo niech sobie sam zrobi dobrze.

No chyba nie. W końcu lubisz "ten sport", a i kasa tam jest niezła, a jak to mówią najważniejsze to, żeby lubić swoją pracę.

Gość mironda8899
Głupi looserze nie obrażaj koleżanki może sobie lubić seks jak każdy facet!! Flare nie przejmuj sie - tamten koleś bo Ci proponował to zwykły burak, i wg mnie nie powinnaś tego w ogóle brać personalnie. 2 facetów to norma. a petting hmm to nie seks tak naprawde:)

Gość mironda8899
Loser - Twoj nick pasuje do Ciebie jak nic:D

Gość mironda8899
Loser - Twoj nick pasuje do Ciebie jak nic:D

Zagubiłaś sie ale skoro zauważyłaś to, bo przecież pisze szo tym... to jesteś na najlepszej drodze by zmienić to... oczym myślisz że inni mówią... będzie dobrze :)

Looooser; nigdy z nikim nic nie robiłam dla pieniędzy i nie zamierzam. znikaj z tego watku, bo nic mi tu po twych wypowiedziach.

Nie wiem o co Ci chodzi. W końcu się przyznałaś, że lubisz ten sport z byle kim, więc i tak traktujesz to przedmiotowo, a ważne jest żeby lubić swoją pracę. Porządna kobieta by nie mogła bez miłości, a skoro Ty możesz, to znaczy, że możesz brać przy okazji za to kasę. Zawsze się przyda na jakieś kosmetyki, czy modne ubrania.

Ten chłopak, ktory mi to zaproponował jest przyjacielem mojej dobrej koleżanki, jest przystojny i mily. Nie spodziewałabym się po nim czegoś takiego... Im bardziej i blizej poznaję facetow, to widzę, że większość z nich to tylko napalone chamy...

Może sobie z Ciebie jaja robią z kolegami, bo wie że jesteś łatwa.

Looooserze, ja z kolei nie wiem o co chodzi tobie? Nie traktuję tego jako SPORT, ani PRACĘ, czy cokolwiek innego. Nie każdy ma ochotę się kochać z miłości, a dla przyjemności. Co innego gdybym sobie podeszła do pierwszego lepszego faceta na ulicy i mu zaproponowała seks. Nie robię tego z BYLE KIM. A zdarzyło mi się to tylko dwa razy.

Jak Ci się zdarzyło dwa razy z byle kim i było przyjemnie, to jak najbardziej nadajesz się do tego biznesu! Taki talent nie może się zmarnować.

Właśnie, kiedyś się obudzi z ręką w nocniku. Ani dobrej opinii, ani kasy na koncie.