Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukiwana przez rok

rok mnie oszukiwal

Polecane posty

Co robić: on jest sporo starszy ale młodzieńczo przystojny i ujmujący - szalałam za nim. ja jestem ładna, lubiana, stoję na początku jakiejś tam kariery, jestem w wieku gdy jeszcze czuję, że mogę wszystko. sytuacja: miesiąc temu w kłótni wygarnia mi, że rozmowy o ślubie to zamykanie mi buzi, bo on go nie chce i nie mamy wspólnej przyszłości. i zawsze kłamał, że tego chce. ale sobie czegoś takiego nigdy nie wyobrażał nawet. dziś w kłótni wyjawia (drążyłam temat ciągłych przytyczek pod kątem mojego wyglądu), że przez rok mieszkał ze mną a ja mu się NIE PODOBAŁAM! miesiąc temu powiedział kilka niemiłych rzeczy o moim ciele, ale wzięłam to na karb sprzeczki. czy myślicie, że to teraz to zwykła kłótnia? czy mężczyźni ranią tak w kłótniach? czy to możliwe, że ktoś kocha kobietę, która mu się nie podoba? dlaczego w tym siedzi?

Gość pytam jak to jertyhuhb
hmm przykrości sie okazuje drugiej kochanej osobie ..(

kochanej? nie wiem, czy nie powinnam wątpić w tą całą miłość. nie podobałam mu się PRZEZ OSTATNI ROK - czy mógł kochać? co mu powiedzieć, jak będzie chciał wrócić :( ?

Gość ror ror
jeszcze pytasz?

Gość Joioolietka
Zakoncz ten zwiazek- dla siebie, znajdz faceta ktory bedzie uwielbial kazda czesc twojego ciala I naprawde Cie kochal ...

Gość Bahmth
Kochaj i sprawdzaj :P popelniasz ten sam blad co ja kiedys ! tez mi glupia su.ka zmarnowala rok

Gość Bahmth
kochaj i sprawdzaj mialem podobny przypadek wiec nie tylko faceci to swinie

miałam nadzieję, że ktoś mi napisze "hej, też tak mam, tak się mówi w złości"... dodam, że to na co dzień cudowny facet.. tylko w jego oczach nie ma już fascynacji... są uśmiechnięte, bo jesteśmy dobrymi kumplami.. ale nie jestem już dla niego atrakcyjna. :(

Gość ror ror
.

Gość ror ror
byłaś oszukiwana przez rok, ale widzę, ze chcesz być oszukiwana dalej, przez więcej lat, nie? a teraz zaczynasz usprawiedliwiać misia i jego chamskie odzywki

czuję się przegrana :(

Gość Joioolietka
To po co ten temat skoro nie satysfakcjonuja Cie szczere opinie? Nie roZumiem . Poza tym jak dla mnie jestes naiwna. Zwiazek bez chemii nie ma szans, jezeli mu sie juz nie podobasz to I nie bedzie Cie porzadal... Sorry ale zdradzi najpewniej albo w koncu oleje dla jakiejs pieknej w jego oczach... Szkoda twojego czasu

nie usprawiedliwiam go tylko pytam, czy może takie rzeczy mówi się w złości? może nie miał tego na myśli? a może zawiniłam sama, nie nosząc kiecek, obcasów, pokazując się bez makijażu w podkoszulku..

Joioolietka, to nie tak, że nie chcę szczerych opinii. Chcę, bardzo. wyraziłam tylko ból, bo myślałam - liczyłam na to - że ktoś napisze 'faceci tak mają, nie przejmuj się'. tak jakbym napisała 'o matko! plama!' a ktoś 'luuz, spierze się" zamiast "trudno, wyrzuć sukienkę"...

Gość Joioolietka
No fakt czasami tak maja, ale jezeli czujesZ ze juz mu sie nie podobasz to nadal chcesz byc w tym zwiazku? Wydaje mi sie ze kazda kobieta potrzebuje adoracji od swojego faceta zeby byc szczesliwa... Nie wiem - ode mnie to tyle - Dobranoc :)

Gość ror ror
.

Gość ror ror
to duży chłopczyk - wie co mówi!

Gość zmartwiona??
w złości mówi się prawde 🖐️

Gość ror ror
.

Gość burningdesiree
Mój były też robił takie jazdy. Na początku byłam pięęęękna, a później się okazywało co rusz-a to powinnam zrzucić parę kilo, a to się nie malować, a to jakie on ma ładne koleżanki...od tamtego momentu przestało mi zależeć i musiałam kopnąc go w dupę. Bo co to za radość być z kimś dla kogo nie jesteś najpiękniejsza? Owszem, u nas była chemia obustronna, ale u niego nie wiem z czego wynikała, skoro mnie krytykował (a za chwilę powtarzał, ze jestem śliczna). Miałam dośc tej huśtawki, nadwątlił mi samoocenę.

Gość poczta.o2.pl
przystojny i ujmujący?? Moze przystojny, ale napewno nie ujmujący :-O Zwykly buc.

Sharkazm, ma 36 lat, ja 26. spora różnica, ale to nigdy nie przeszkadzało...

Gość przykro mi.....
ale jesteś klasycznym przykladem wora na sperme 🖐️ I jeszcze się głupio pytasz co masz mu powiedziec jak bedzie chcial wrocic. Może zacznij się szanować, co?

Gość dfghytrfdxc
kolejna idiotka bez honoru

ma 36, ja 25. To nigdy nie miało różnicy, albo ja po prostu jej nie czułam...

bez obraz proszę. mam problem z facetem, nie porzebuję wysłuchiwać wyzwisk..

Ale byłam naiwna, dawałam mu dupy kiedy tylko chciał!! a ja myślałam, że to miłość, a on kochał tylko moją dupe :((