Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azjatyk

ona nie chce minety

Polecane posty

Gość azjatyk

jestesmy razem rok, znamy sie znacznie dluzej, ostatnio zaczynamy oboje dazyc do seksu, jednak moja dziewczyna nie chce mi pozwolic na minete,jak ja do tego przekonac

Gość -.=;&am
Może krępuje się swojego zapachu, smaku, wydzielin?:( Może sprawiasz jej ból językiem, albo przeciwnie, nie czuje przyjemności i delikatnie, żeby Cię nie urazić, mówi że nie chce minety?:( Musicie ze sobą szczerze porozmawiać.:( Ja czasami chcę, a czasami nie.:(

Gość -.=;&a
Poza tym jak możesz pisać o swojej ukochanej tak bez uczucia?:( Trochę to świadczy o płytkim zaangażowaniu. Piszę to jako postronny świadek.:( Jeżeli to "ta jedyna" to musisz, musicie zaangażować całych siebie, oddać się, zjednoczyć. Pokochać na zabój. Wtedy wszystko staje się jasne, mrok zanika, a miłość niesie Was aż po kres, do śmierci.:( Dzisiaj czuję pokłady czułości w sobie. Przepraszam.:(

Gość ja tam zawsze
chcę, nigdy nie odmawiam

Gość azjatyk
ale ona nie pozwala na nic, mowi, ze nie jest gotowa, nie chce nawet zsunac szortow;/ pisze z uczuciem, kocham ja wiem, ze bedziemy razem, tylko pytanie dlaczego, jest swieza pachnaca, ale cos ja powstrzymuje;/a ja chce zeby bylo jej dobrze, chce jej dac radosc

Gość azjatyk
ale np mi ona robi wszystko,jestem zawiedziony ze to dziala w jedna strone a ja nie moge

Gość PomS
azjatyk ,jak ja do tego przekonac Najlepiej chwytając nagle za włosy i ciągnąc jej głowę gwałtownie w dół, jednocześnie unosząc własne kolano na spotkanie owej głowie. Po zetknięciu dziewczyna nie będzie mogła oddychać przez nos tylko z otwartymi ustami. Wtedy będziesz mógł pakować do bólu. Nie ma za co. Należy się 16,80 🖐️

Gość azjatyk
pom s czytaj ze zrozumieniem;/ja chce zeby jej bylo fajnie

Gość gdfgfgd
Wg mnie ma jakiś kompleks,,, moze ma wystające wargi sromowe? Pogadaj z nią na spokojnie, powiedz ,ze nie ma sie czego wstydzisz bo ją kochasz taką jaką jest, ze jest piękna itp.

Gość azjatyk
dlatego chce jej pokazac ze dla mnie jest wspaniala, a ona ciagle mnie odtraca, jest mi zle z tego powodu bo czuje sie bezwartosciowy, z enie moge dac jej tego co ona mi

Gość gość

z żoną jesteśmy po ślubie pół roku , dopiero mi pozwoliła zrobić minetkę trzy razy , jest niechętna do tego.. szkoda , 

Są kobiety, które nie przepadają za taką formą seksu. Myślę, że bez problemu znajdziesz inne sposoby na dawanie jej przyjemności 😉

Gość gość

spróbuje ją namówić , ja to bardzo lubię , mieć jej ci**ę na twarzy 🙂

Zamiast namawiać skup się na tym, żeby zabawa przebiegła według Twojego scenariusza. Myślę, że w odpowiednich warunkach chętnie sprawi Ci tą przyjemność 😉

Gość Ben

Dopiero zaczynacie przygodę z seksem. Daj jej czas na odkrycie samej siebie. Kiedy pozna swoje ciało i jak zwiększać przyjemność w seksie może zacznie od ciebie tego wymagać.