Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguisia

mocno opuchnięty srom większy

Polecane posty

Gość aguisia

witam, w zeszły piątek nagle prawie w oczach spuchła mi prawa warga sromowa większa. na początku bol by wytrzymaly i bylo to umieszczone na poziomie wejscia do pochwy, zatyka tez wejscie do pochwy. nazajutrz az obecnie bol jest nie do wytrzymania momentami. mam cala spuchnieta warge, jest ciut dluzsza i grubsza niz lewa, kolor bez zmian. lewa jest w porzadku i troche jakby przygniatana tą prawą... nic nie pomaga zaden zel na zapalenie i bol, masc ichtiolowa, oklady z rumianku ani silne tabletki na bol. a jak pomagają to na chwilę. nie mogę się ruszać chodzić spać, lekki ruch i juz boli. dodam tez ze mam goraczke ktora jest naprzemian tzn raz jest a raz jej nie ma i tak kilka razy w ciagu dnia. oslabienie miesni ktore juz zniknelo. wizyte mam u ginekologa dopiero jutro, szukalam duzo na roznych forum ale nic nie znalazlam pasujace do siebie. ktoras moze z was to miala i wie co to jest oraz wie jak to zlagodzic? nawet nie wiem czy do lekarza będę w stanie dojsc :( pozdrawiam wszystkie forumowiczki. proszę o poważne odpowiedzi

Gość agula8
jeśli była gorączka to jakaś konkretna infekcja. Czym się smarowałaś? domiejscowo użyłabym clotrimazolum na przemian z provag żelem-też łagodzi. Unikaj raczej nasiadówek,bo mogą uczulić i zaognić stan. Odpuściłabym sobie rumianek i korę dębu.Może potrzebna będzie jakaś maść ze sterydem?? napisz jaka będzie diagnoza lekarza i co Ci przepisał..pozdr