Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mision

ból w dole pleców + gorączka w I trymestrze ciąży

Polecane posty

Gość mision

Cześć kobietki ! Mam pytanie o pewne objawy, które od wczoraj mnie męczą. Silny ból w dole pleców, promieniujący aż do kolan i gorączka wahająca się między 36,9 - 38,5, ale w większości utrzymująca się na poziomie 37,5. Dzisiaj ból pleców ustąpił (wczoraj nie byłam w stanie się poruszać), ale gorączka nadal się utrzymuje. Czy któraś z Was miała takie objawy? Dajcie znać kobietki.

Gość rthrtjr
goraczka jak goraczka, bol plecow jest niepokojacy, jak na za przeproszeniem poronienie, ja juz dawno bym byla na izbie przyjec lub w ostatecznosci u lekarza rodzinnego czy ginekologa.

Gość mision
idę dzisiaj do mojego ginekologa. wczoraj była niedziela...wiecie jak to jest w niedziele w pogotowiu...

Gość mision
i nie miałam żadnego krwawienia.

Gość no nie wierze
gorączka jest bardzo grożna w ciązy! natychmiast do lekarza ! ja poroniłam bo za późno dostałam antybiotyk a lekarz zbijal mi jedynie temperature (infekcja dróg moczowych)

Gość Głupiećac
Gorączka w ciąży jest normalna na początku ja miałam prawie 2 tyg. Ból pleców jak mnie dopadł to po czterech chodziłam samo przeszło.

Gość Konwaliowy dzwonek
no uwazaj ja mialam bole plecow przez jeden dzien ale to zignorowalam dopiero po dwoch dniach krwawilam i pojechalam do szpitala ale niestety bylo juz za pozno a mialam juz 8 tydzien takze uwazaj nie zawsze bole plecow i krwawiene jest w parze