Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dinnna

Dębki,opinie i nie drogie noclegi...

Polecane posty

Gość dinnna

Witam Może ktoś był i mógłby coś powiedzieć o Dębkach nad morzem,może jakieś namiary na tanie domki trzy lub czteroosobowe dla rodziny z dwójką dzieci,będę bardzo wdzięczna...

Gość kajahja
Ja byłam w Dębkach 4 lata temu i szczerze nie podobało mi sie. Owszem, cisza, spokój, ale za nudno, jak nie trafisz w pogodę to klapa. Wynajmowaliśmy pokój w pensjonacie (2+2), ale cena okazała sie wyzsza niz w trakcie rezerwacji w lutym, mimo zaliczki i ustalonej nizszej kwoty za osobe zapłaciliśmy drozej). cen nie piszę bo pewnie i tak nie aktualne na dzień dzisiejszy, ale tanio nie było. Wiecej tam nie pojadę, ale polecam Sopot.

Gość dinnna
kajahja dziękuję za Twoje zdanie,słyszałam że to mała miejscowość i pewnie raczej spokojnie,nie byliśmy nad morzem już 7 lat znajomi zasugerowali Dębki choć nie byli tam jeszcze,dlatego pytam tu na forum może coś dowiem się więcej...

Gość Cycyrydza
Ja byłam W Karwi teraz w maju było super co do Dębek ceny są większe a to tylko jedna miejscowość dalej

Gość każdy bzyka się jak
Dębki maja swój urok, nie wiem jak teraz ale kiedyś ludzie z trójmiasta jeździli tam na imprezy, ale to było jakieś 10 lat temu. Jak deszcz pada to nudno. Ja bardzo lubię Dębki, w wakacje zawsze na plaże tam jeżdżę (ale mam 30 km)

Gość ciezarowka31
ja bylam w karwii w sierpniu z mezem i dzieckiem chodzilismy sobie na spacery na pieszo do debek.ogolne rzecz biorac straszna wiocha trzeba lubic takie klimaty.....nam sie podobalo ale mysle,ze z dziecmi to lepiej w inne miejsce..

Gość dinnna
Dziękuję Wam za opinie,my nad morze mamy 450 km to znaczy właśnie do Dębek a zresztą wszędzie daleko...ale jednak w tym roku chcieli byśmy właśnie tam...

Gość gość
to są Dębki czy Dąbki? Interesuje mnie to, bo mam sanatorium w Dąbkach, niedlugo jade

Gość gość
jak dla mnie karwia i debki maja piekne czyste plaze o bialym piasku, plaza jest dzika, na trasie karwia- debki czasem nie ma ludzi co dodaje uroku i dzikosci - mnie sie to bardzo podobalo , ogolnie karwia jako miasto jest brzydka i nudna, debki tez sa malutke ale urocze , domki ukryte wsord lasu wygladaja tajemniczo i pieknie :)

Gość gość
mowa tu o dębkach, nie dąbkach :) z calego PL wybrzeza plaza na trasie karwia-debki podoba mi sie najbardziej... :) to moej zdanie :)

Gość gośćDetlafówki
Dębki, piękna niezatłoczona plaża. Miejscowość położona w lesie, trasa rowerowa, spływ kajakowy. Jedzenie różne, ale bez zachwytu. Odradzam Chatę Wuja Toma nieświeże sałatki, stary olej. Odradzam pensjonat Detlafówka - przerost formy nad treścią, hałas, bałagan, brak organizacji przy tak dużym obiekcie, imprezy całonocne w pensjonacie dla rodzin i BRAK KONTAKTU Z WŁAŚCICIELAMI. GOŚCIE POZOSTAWIENI SAMI SOBIE.

Gość Anna Be
Osobiście nie polecam. Najbrzydsza miejscowość nad morzem, w jakiej byłam. Przede wszystkim brudno, potwornie brudno! Bardzo niesympatyczni ludzie, brak nazw ulic, numerów na domach (a jak już są to bez ładu i składu - 2 i 10 obok siebie, a o innych numerach nikt nic nie wie...). Śmierdzi kebabem, ulice brudne i piaszczyste (co przy upale nie jest atutem), główny deptak wąski, ciemny i zabudowany ohydnymi budami (już nie mówiąc o tym, że budki ze smażonymi rybami nie uświadczysz). Gościnne pokoje wybitnie NIEgościnne - nikt nie odbiera telefonu, furtki i bramy pozamykane, i oczywiście nikt nic nie wie, a raczej nikt nie chce udzielić informacji, nawet o tym, gdzie jest jaka ulica. Ostatecznie pojechaliśmy 10 kilometrów dalej, do Białogóry i byliśmy zadowoleni bardzo z urlopu. Ale Dębki - nigdy więcej nawet się nie zbliżę do tej miejscowości.

Gość Podróż_niczka
Warto sprawdzić na stronie: http://www.noclegowo.pl/noclegi/debki/ Ceny można dobrać do preferencji, poza tym ważne są opinie innych odwiedzających, których tu nie brakuje.

Gość axe007
Ja może nie polecę żadnych noclegów, ale jeśli szukacie atrakcji dla siebie, swoich najbliższych - rodziny czy przyjaciół bądź nawet dla firmy, To zachęcam, aby wybrać się na Kajaki Dębki. Zapewnia je firma z dużym doświadczeniem i zaufało jej już setki klientów. Dzięki temu organizuje najlepsze Spływy Kajakowe rzeką Piaśnica :) Oto i link http://kajakipiasnica.pl bądź zwróccie uwagę na jeszcze inne oferty - od konkurencji http://kajakidebki.pl

Gość Mitsiki
Dębki są przecudne :) My byliśmy rok temu, nocleg znaleziony na nocujznami. Co prawda nie ma tam dużego wyboru domkach w okolicy, ale to co jest - bardzo polecam. Ceny niskie, a widoki zapierają dech w piersiach.

Gość gość
w Karwi nie jest drogo i powiem wam, że bardzo nam się podobalo znaleźliśmy Pokoje Pelikan, dzięki któremu mogliśmy sobie urlopować dłużej :) ze względu na cenę

Gość gość
tak daleko od morza to wszędzie są takie ceny więc to na pewno reklama

Gość gość
Od jakiegoś czasu ilekroć planuję jakiś wyjazd to noclegu wyszukuję przez Meteor - www.meteor-turystyka.pl Mają dobrze zaopatrzoną bazę danych i są to raczej oferty aktualne. Na pewno jest tutaj dużo taniej niż na portalach typu booking, gdzie zazwyczaj wiszą tylko 4-5 gwiazdkowe hotele...

Gość stells
My w Dębkach wynajmowaliśmy domek, znaleźliśmy go przez Bookapart i muszę powiedzieć, że byłam bardzo zadowolona;)

Gość gość
My przez dwa lata jezdzilismy do Dębek ale domek wynajmowalismy w Odargowie , piękna okolica wspaniali gospodarze , domki fajnie wyposazone i bardzo duzy plac zabaw dla dzieci polecam szczegolnie z malymi dziecmi .Do plazy dpjezdzalismy autem lub rowerami to tylko ok. 3km....pozdrawiam i polecam

Gość redberhy
Zajrzyj sobie na Bookapart, bo ma całkiem fajne kwatery nad morzem, do tego przystępne cenowo.

Gość gość
Ja byłam w Dąbkach, a noclegi znalazłam bodajże przez Bookapart lub Nocowanie

Gość Paola

Dębki... KOCHAM! Jeździłam tam od kiedy pamiętam (2-3 rok życia), na całe 2 miesiące i to praktycznie co roku 🙂 Przerwę miałam na parę lat i wróciłam. Zmiany są spore bo są chodniki, budki/knajpy są w skupiskach co jakiś czas i są fajne w większości oczywiście 🙂 Jest smażalnia od zarania dziejów i zawsze smacznie, dużo drzew więc przyjemnie po plażowaniu, piękna rzeka Piaśnica, co do tego jak jest brzydka pogoda to pozostają knajpy na plaży i spacery. Ludzie którzy mieszkają w miastach odpoczną tam bo też nie ma tłoku, a do większych miejscowosci to niestety przyjeżdżają ludzie z poza miast lub tacy dla których odpoczynek to wieczna impreza. Polecam.