Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktośtamsobie999

Dramaty, romanse - dobre filmy

Polecane posty

Gość ktośtamsobie999

Znacie jakieś dobre dramaty, romanse? Ostatnio nakręciło mi się na oglądanie takich filmów i już obejrzane: - P.S. Kocham Cię / P.S. I Love You - List w butelce / Message in a Bottle - Twój na zawsze / Remember Me - Ostatnia piosenka / The Last Song - Szkoła uczuć / A Walk to Remember - Pamiętnik / The Notebook - I że Cię nie opuszczę / The Vow - Wciąż ją kocham / Dear John - Bezpieczna przystań / Safe Haven - Szczęściarz / The Lucky One Nic więcej mi do głowy nie przychodzi z tego co oglądałam, także proszę o jakieś propozycję :)

Gość ktośtamsobie999
podbijam

Gość wenca
a gdzie to wszystko wziąc?

Gość retyu654
Najlepsza komedia romantyczna to "The Ugly True". Świetna Katherine Heigl i Gerard Butler. Dear John, The Lucky One itp. to słodkie i dupowate komedyjki dla nastolatków wierzących w naiwną miłość.

Gość ktośtamsobie999
retyu654 nie trzeba wierzyć można pomarzyć ;) wenca na zalukaj.pl

Gość ktośtamsobie999
mogę dodać jeszcze dwa - Trzy metry nad niebem / Tres metros sobre el cielo - Jeden dzień / One day

Gość ktośtamsobie999
Trzy metry nad niebem / Tres metros sobre el cielo Jeden dzień / One day

Gość ktośtamsobie999
No to jeszcze dwa - Tylko ciebie chcę / Tengo ganas de ti (druga część filmu "Trzy metry nad niebem") Wersje, które podałam to wersje hiszpańskie natomiast te filmy można obejrzeć również w wersji włoskiej - Trzy metry nad niebem / Tre metri sopra il cielo - Tylko Ciebie Chcę / Ho voglia di te aczkolwiek dla mnie zdecydowanie lepsza hiszpańska. I jeszcze - Wybacz, ale będę ci mówiła skarbie / Scusa ma ti chiamo amore A dziś przymierzam się do drugiej części w/w filmu - Przykro mi, ale chcę się żenić / Scusa ma ti voglio sposare

Gość ktośtamsobie999
upup Nikt nie zna już fajnych filmów? Mogą być też komedie romantyczne.