Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mar12kar12mar

SEKS ZABEZPIECZONY-TABLETKI, STOSUNEK PRZER, PREZERWATYWA

Polecane posty

Gość mar12kar12mar

Dziewczyny..stosuje tabletki antykoncepcyjna Yasmin - drugi cykl. Ale nadal nie moge sie przełamac zeby partner konczyl we mnie. Biore je co do godziny - no moze raz mam opóżnienie 1h. Jedna wyglada to w ten sposob ze po pieszczotach partner wchodzi we mnie na chwile bez prezerwatywy a nastepnie ja zaklada i konczy juz w prezerwatywie. Myslicie ze taka metoda daje nam 100% skutecznosci. Nie wiem czemu ale jakos do konca nie potrafie zaufac tym tabletką:(

Jeśli nie potrafisz zaufać tabsom to nie ma po co się truć. Zrezygnuj z nich. Z resztą teraz co zrobisz jak prezerwatywa pęknie?Polecisz po escapelle? Tabsy maja największy wskaźnik skutecznośći pearla.

Gość lilialuiza
Jak stosujesz antykoncepcję, to wniosek jest taki, że się słabo kochacie, więc faktycznie nie powinnaś się przełamywać-do seksu w ogóle.

Gość vn
lilialuiza---> ale głupoty gadasz...ja mam męża z którym bardzo sie kochamy a tez stosujemy antykoncepcje bo ja nie chcę dziecka...stosujemy tabletki oraz gumki albo przerywany....samym taksom nie wierze,ale biore je takze dlatego zeby miec regularnie okres