Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataliaxxx16xxx

Chodzę co 2dni na solarium i

Polecane posty

Gość Nataliaxxx16xxx

mam po nim wspaniały humor, nie mogę doczekać się następnego razu. Można się uzależnić od solarium ?

Gość azilia
mozna -to sie nawet nazywa tanoreksja-uzaleznienie od opalania

Gość alkolicinka
Tak ale uwazaj nakladaj krem zebys nie nabawila sie choroby.

Gość Nataliaxxx16xxx
tzn skoro tak czuję i nie mogę się doczekać, może być coś nie tak ? ;/

Gość Nataliaxxx16xxx
Tak ? Jaki krem ? nic nie używam

Gość alkolicinka
Jejku sa kremy ochronne na solarium idz do drogeri..zapytaj ,chociaz lepiej w aptece kup tam ci doradza solarium powoduje raka skory..czerniaka a to nowotwor ktory praktycznie jak nie w pierwszym stadnium jest nie wyleczalny,dbaj o siebie:)

Gość ewkawlkp
coś jest dziwnego jaki jest sens używania kremu ochronnego tzn z filtrem/faktorem na solarium? idziesz tam po to by opalać się jak naj krócej i zdobyć opaleniznę....więc krem z filtrem jest bez sensem bo jak na mój gust nałożenie kremu spowoduje że zamiast 5minut będziesz się opalał np 25

Gość hermionaona
pokazuj się często lekarzowi, bo czerniak murowany

Gość jedną nogą w rowie...
Już załapałaś uzależnienie. Człowiek potrzebuje światła, które poza, skrótowo ujmując energią do życia, po prostu daje poczucie zadowolenia, dobre samopoczucie. Ty "łykasz" tego światła coraz więcej, więc psychika, chce jeszcze więcej. Im dalej tym gorzej. Najgorsze jest w tym to, że poza zniszczeniem skóry, ryzykujesz raka skóry. Niestety wśród regularnie korzystających z solarium, czerniak jest bardzo częsty.

Gość kiiiiiiiiiiiiiiiii
ja też lubię chodzić do solarium. Czuję się wtedy przyjemnie;) jednak chodzę raz na tydzień lub co dwa tygodnie. Zimą rzadziej, czasami nawet robię przerwę 4-5 miesięcy w zimie. Tak już wiele lat. Dobre 15 lat. Jedynie czego się nabawiłam to plam na czole:o chodziłam do solarium biorąc leki, po których nie powinno się opalać i mam nauczkę.

Gość kiiiiiiiiiiiiiiiii
czerniach po solarium to tak samo jak nie każdy palacz papierosów ma raka płuc, a alkoholik marskość wątroby.

Gość Ojojojjjjj
Mysle, ze skoro chodzisz na solarium co 2dni to juz sie uzaleznilas.....Jak bylam mlodsza(wiadomo chodzilo sie w liceum jako gowniara) tez potrafilam chodzic co 2,3 dni. Teraz chodze raz na 2tyg, zwlaszcza zima dla podtrzymania opalenizny....Ale powiem szczerze, ze od solarium mam 5 razy wiecej pieprzykow i co niektore nie wygladaja za dobrze:/ (u lekarza na kontroli bylam i na szczescie wiekszosc tych "podejrzanych" ok. A ile masz lat??

Gość rwewerw
ja w solarium byłam ostatnio ponad 3 lata temu. Kiedys chodziłam często raz nawet 2 razy w tygodniu po 10 minut. ale na szczęście mi przeszło uffff szkoda kasy, zdrowia i czasu. Chodziłam tak od 2004 do 2010 roku!!! z przerwami oczywiście ale jednak