Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alfred789

Podglądają ludzi przez ekran monitora

Polecane posty

Chcę wam tylko powiedzieć że osoby które was szpiegują przez internet mogą was też widzieć co robicie przed kompem bo matryca waszego laptopa LCD to tak naprawdę też kamera która potrafi przesyłać obraz. X Tak że oni widzą waszą twarz i wszystko co robicie przed kompem. Mogą to być wasi sąsiedzi, ludzie z pracy, znajomi ....nawet jeśli mieszkacie od nich bardzo daleko. X X Współczesna technologia jest 30-lat do przodu od tego o czym wie całe społeczeństwo.

Gość mylisz sie alfred
tylko kosmici dysponują taką technologią

Sam bym na to nie wpadł z tym podglądaniem przez pulpit gdyby mi w tym nie pomogli koledzy z pracy. X Gdy mój kolega z pracy opowiedział mi kiedyś jak spędził sylwestra w tym roku to coś mi zajarzyło w głowie. Po tym zajarzyłem że oni prawdopodobnie widzą mnie przez ekran tzn.to co robię przed kompem. X I to się z czasem potwierdziło....

Sam bym na to nie wpadł z tym podglądaniem przez pulpit gdyby mi w tym nie pomogli koledzy z pracy. X Gdy mój kolega z pracy opowiedział mi kiedyś jak spędził sylwestra w tym roku to coś mi zajarzyło w głowie. Po tym zajarzyłem że oni prawdopodobnie widzą mnie przez ekran tzn.to co robię przed kompem. X I to się z czasem potwierdziło....

nie kosmici tylko szympansy.... X Ludzie z mojej firmy mnie podglądają wiec to nie jest nic kosmicznego. Dla mnie to oczywiste że producenci LCD umieścili taką funkcję.

a dla mnie to całkiem normalne że producenci LCD umieścili taką funkcjonalność.

monkeyinthecage.com/wp-content/uploads/2012/12/monkey-on-a-computer.jpg

Gość ale po co ma umieć się
niedawno mówili, że co 5 polak ma problemy z psyche, ale czytając kafeterię mam wrazenie że co 3 co najmniej :)

Gość Banoka35
Dobrze Cię rozumiem, u mnie dodatkowo jest taka sytuacja że w nocy słychać niepokojące dźwięki, zupełnie jakby zamaskowana postać włączała dyktafon (wiesz, takie dziwne KLIK).

nie mam żadnych problemów z psyche a to co mówię to prawda. Ci co mówią że mam problemy po prostu nie chcą by prawda wyszła na jaw.

Gość Banoka35
Nie wiadomo co nagrał, za parę miesięcy może mi przyjść list z szantażem że upubliczni to jak wrzeszczałem do żony "tak, wsadź mi jednocześnie dwie ręce w odbyt"

Gość Banoka35
To wyżej to podszyw :D haha dobre :D

jestem w dobrej kondycji psychicznej - to co piszę to prawda. Ale boicie się prawdy przez co zwalacie na moje problemy z psyche. Ale to nie prawda bo ja wiem że "szympansy" mnie podglądają.