Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ojojojjjjj.....

Pragne byc w ciazyyyy!!!!

Polecane posty

Gość Ojojojjjjj.....

Witam wszystkie szczesliwe mamusie i przyszle mamusie...Moje miesiaczki sa (byly?) przewaznie co 28-29dni. Ostatnia miesiaczke mialam 14 kwietnia(ale cykl z marca na kwiecien trwal, az 35 dni) Nie wiem, moze stres, zmeczenie. Miesiaczka trwa u mnie zazwyczaj 4-5dni. 2 pierwsze dni sa dosc "obfite". Kochalam sie z narzeczonym 20.04;21.04;29.04 oraz 1.05 bez zabezpieczenia. Sęk w tym, ze nie potrafilam okreslic kiedy mam plodne(owulacje). Nie "dopatrzylam" sie sluzu plodnego....Nie wiem..dzis jest moj 30dc...test robilam 28dc-negatywny. Dzis pobolewal mnie brzuch jak na okres. Piersi sa troche powiekszone, ale nie bola(zawsze przed okresem byly tak napeczniale, ze myslalam az wybuchna)...Nie wiem co o tym myslec:( to moj pierwszy cylk w ktory kochalismy sie bez zabezpieczenia...Mam 23 lata, nigdy nie bralam tabl. antykoncepcyjnych. Zabezpieczalismy sie prezerwatywa. Czy jest jakas szansa, ze jednak zaszlam w ciaze??? ja wiem, zadna z was nie jest ginekologiem... Chcialabym tylko wiedziec czy moze ktoras z Was tak miala, albo potrafi w jakis "orientacyjny" sposob doradzic..

Gość Ojojojjjjj.....
Upupup

Gość kljqkkqqhjsxk
jak się zabezpieczaliście to jak masz być w ciąży?

Gość Ojojojjjjj.....
Napisalam, ze to pierwszy cykl w ktorym kochalismy sie bez zabezpieczenia...nigdy nie bralam tabl anty... Jedyna forma antykonc. jaka stosowalismy wczesniej BYLA prezerwatywa.

Gość Ojejkujejku!!!!
Cierpliwość-to moja recepta. Za dużo myślisz i się nakręcasz. Masz być w ciąży to będziesz,proste.