Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RBT4RSBY

*****błagam ***** pomocy **** praca, ogromny stres i ciąża **********

Polecane posty

Gość RBT4RSBY

Jestem w 23 dc, cykle28 dni. Nie wytrzymałam i zrobiłam test (pre test ) i wyszła bardzo delikatna, widoczna pod slonce druga kreska. Mam bardzo stresującą pracę, jestem codziennie sprowadzana do poziomu podłogi. Dziś np oberwało mi się, bo nie wykonałam całej pracy szefowej, bo ona siedziała i cały dzien robiła zakupy w internecie. Dostałam informację od koleżanki z firmy, że możliwe, że w najbliższym czasie dostanę wypowiedzenie. Nie mogę sobie teraz na to pozwolic... Co mam robic?? błagam pomózcie

Gość RBT4RSBY
CO BYSCIE ZROBILY NA MOIM MIEJSCU??

Gość Babababubu
Musisz ta kreske ogladnac pod mikroskopem a pozniej wlozyc go sobie w tlusty zad i isc do roboty.

Gość RBT4RSBY
PODLEJ KWIATKI-TAK, WIEM... cHCIAŁAM BYĆ W CIĄŻY,ALE DŁUGO się nie udawało. w koncusię udało, a tu chcą mnie zwolnić z pracy. jesli mnie zwolnią to nie będę miała nawet macierzynskiego... co robic?

Gość paplitos
Nie "chcą Cię zwolnić" tylko dostałaś informację, i to z trzeciej ręki, że tak może być. A nawet nie wiesz czy na pewno jesteś w ciąży, zrób test z krwi, a jeśli wyjdzie pozytywny idź do ginekologa. Jeśli umowa wygasa po 12 tc (tzn. wtedy się kończy, a nie jest przerwana wypowiedzeniem) to nie mogą Cię zwolnić już teraz, więc nie wiem skąd stres. Bardziej Ciebie zjadają nerwy w związku z dwoma hipotetycznymi sytuacjami (ani ciąży, ani zwolnienia nie jesteś pewna) niż te powodowane przez szefa, mam wrażenie.

Gość cóż......
no jeśli potwierdzisz ciążę to lekarz może dać ci zaświadczenie, które zaniesiesz do pracy i zwolnić cię już nie będą mogli...