Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radosny promyczek słońca

dwudziestokilkuletnie dziewice, słuchajcie

Polecane posty

nie będę wam truć, żebyście wyszły do ludzi, itd bo nie o tym jest ten topik. Chodzi mi o to, że takich dziewczyn jak wy jest naprawdę dużo. Wystarczy wejść na kafe i od razu widać miliony topików w stylu "mam 25 lat i nigdy nie miałam chłopaka". Zreszta nie tylko na kafe. Mam wiele koleżanek, niektóre sa naprawde zadbane i atrakcyjne, a również całe życie same. Wbrew pozorom, brak doświadczenia w wieku +20 lat jest dość powszechny. Oczywiście wiadomo, ze jest wiecej kobiet doswiadczonych, po związkach. Jednak dziewic i tak pozostaje dużo. Większość z was kiedyś kogoś pozna. Predzej czy później ale pozna. Ludzie poznaja się w różnym wieku. Niektórzy w wieku 16 lat, niektórzy 25, a niektórzy 30. To ze wy nie miałyście nikogo w wieku 25 lat, nie oznacza ze zostaniecie starymi pannami. Poza tym popatrzcie na to z takiej strony: czym się rózni 25 latka, samotna, ale mająca za sobą np. 2 związki, od 25 latki samotnej ale bez żadnych związków na koncie? Oprocz doswiadczenia seksualnego to niczym. Obie stoją w takim samym punkcie zycia. Obie są same. I obie mają takie same szanse na poznanie fajnego faceta, niezależnie od tego czy byly wcześniej w związku czy nie. A więc laski głowa do góry! :)

Bo Polska to taki kraj dziewic i prawiczków- jedyny taki w Europie :D W tym kraju to jednak panuje taki ciemnogród, smutek, tabu oraz pruderia, że spokojnie moglibyśmy konkurować z Arabią Saudyjską :D :classic_cool:

ty studenciak lepiej stąd spadaj. Tak się składa że spędzilam troche czasu w USA i Wielkiej Brytanii, poznalam tam mnostwo ludzi, i zdziwiłbyś się ile tam jest dziewic ;)

Gość podobno średni wiek
podobno średni wiek pierwszego razu to w Polsce 19 lat tak...? ile ja znam osób które maja 25 i się nie całowały

Gość ja jestem autorką...
...takich właśnie topików

Gość Baron Justin de Vcipeval
w USA? ja sie tam nie dziwie, ze maja duzo dziwic przeciez tam co druga baba to kaszalot w brytanii to samo

Gość gingiffia
bo cnotliwa niewiasta musi nosic stroj ludowy , jak amiszka, jak z 19 wieku chustke lub czepek na głowie-gorset ortopedyczny wlosiennice pantalony do kostek reformy do kolan

Gość ty jesteś
stuidenciak ciemny jak tabaka w rogu, a twoje opinie wprost z rynsztoka.

Gość ty jesteś
kto uważa dziewictwo za zacofanie jest tępym palantem.

radosny promyczek słońca No na pewno nie tyle, co w Polsce. Ponadto pewnie obracałaś się w towarzystwie polaków, to pewnie dlatego poznałaś tyle prawiczków i dziewic. :classic_cool:

ty jesteś Kto uważa dziewictwo za skarb, ten jest oszołomem i pomyleńcem :D

Gość ona nie dziewica
studenciak- zgadzam się z Tobą :classic_cool:

Gość gingiffia
dobre

Gość najoszczędniej byłoby
ale te dziewice nie martwią się samym faktem, że nie maja doświadczenia, tylko że każdy kogoś ma a one są same :O a kobiecie z doświadczeniem łatwiej kogoś wyrwać, bo wie, z czym to się je:O a doświadczenie seksualne jest baaardzo ważne w relacjach z facetami, więc przykro mi, ale nie pomógł Twój post za bardzo :-P

Gość nie słuchajcie studenciaka
zawsze tu wchodzi jak zapomni leków, posty są na zasadzie lopiuj-wklej, pisze ciągle kropka w kropkę to samo z taką swobodą, jakby był najbardziej udanym projektem w internetach, a jest gówienkiem

Gość nie słuchajcie studenciaka
kafe się jebie jak studenciak w zachodnich burdelach:O

Gość Martaaaaaaaaa,22
amerykę odkrylas autorko.... pocieszasz 20 letnie dziewice....TYM ZE SA TUTAJ NA FORUM SETKI TAKICH OSOB....no gratuluję pomyslowosci i spostrzegawczosci. A wiesz ze sa tu tez 40 l. dziewice??? i nie tylko tu...u ewy drzazgi tez :P a najbardzijej dojebbałas z tym "CZYM SIE ROZNI SAMOTNA, 25 LATKA PO PRZEJSCIACH I 2 ZWIAZKACH OD WAS DZIEWICE??? NICZYM,BO STOICIE W TYM SAMYM PUNKCIE"... NO KURFAAA WEZ SIE ZASTANOW CO TY PISZESZ :p KTOS kto zazanał juz uczuc,seksu,poadania,zwiazku,relacji i zasmakowal szczescia...od kogos kto nie wie jak to jest ,tlumi W sobie emocje,rządze i namietnosc.... NICZYM SIE NEI ROZNIĄ...? TĘPA GIMNAZJOLISTKO.

Gość gigghia
dobre

Gość gość
up

Gość gość
up