Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm. ;/

Ciążaa.. :c

Polecane posty

Gość hmmm. ;/

Nie wiem, nie znam się na tym,. Ale ostatnio uprawiałam seks z chłopakiem bez zabezpieczeń. Nigdy się nie zabezpieczaliśmy, zawsze się powstrzymywał jakoś. Ale tym razem było inaczej. Nie wiem jak do tego doszło ale doszedł.. Mówił mi, że zdążył GO wyciągnąć ale nie jest pewny czy całkiem.. może wyciągnął i tylko się TO dotykało.. To był mój ostatni dzień płodności ale właśnie nie jestem pewna, bo nie do końca mam regularny okres. Ja na prawdę się boję.. Czy to możliwe, że jestem w ciąży? No bo jak nie wyciągnął GO do końca to jest to możliwe że sperma dotarła tam? Jeszcze raz mówię że nie znam się na tym. Poniosło podniecenie. I proszę o normalne odpowiedzi.. a i mam 17 lat. ;)

Gość hmmm. ;/
Odpowie mi ktoś.. ? ;(

Gość Flara13
Cóż... mogło dojść do zapołodnienia. NIe ma czegoś takiego jak zdążyłem. Seks bez zabezpieczenia zawsze może zakończyć się ciążą. Oczywiście możesz być w ciąży ale to najlepiej sparwdzić u ginekologa, za dwa do trzech tygodni. Nie ufaj do końća testom bo one też mogą zawieść. Zobacz na tej stronie http://www.znanylekarz.pl/ginekologia-poloznictwo, masz wielu dobrych ginekologów. Jeżeli prywatnie to polecam Arekę jeżęli na NFZ to przychodnia w szpitalu św. Zofii. Tylko jeżeli jesteś niepełnoletnia to musi być z tobą ktoś pełnoletni:/

Gość Flara13
Cóż... mogło dojść do zapołodnienia. NIe ma czegoś takiego jak zdążyłem. Seks bez zabezpieczenia zawsze może zakończyć się ciążą. Oczywiście możesz być w ciąży ale to najlepiej sparwdzić u ginekologa, za dwa do trzech tygodni. Nie ufaj do końća testom bo one też mogą zawieść. Zobacz na tej stronie http://www.znanylekarz.pl/ginekologia-poloznictwo, masz wielu dobrych ginekologów. Jeżeli prywatnie to polecam Arekę jeżęli na NFZ to przychodnia w szpitalu św. Zofii. Tylko jeżeli jesteś niepełnoletnia to musi być z tobą ktoś pełnoletni:/

Gość hmmm. ;/
kurde. a już myślałam, że może nie ma szans. no bo jak ON nie był całkowicie w środku tylko już tam przy końcu.. myślałam, że tak się nie da. ;(

Gość reretwetwt4
da sie da, niestety też tak uwazalismy i po 1,5 roku szlag trafił test pozytywny

Gość hmmm. ;/
ja nie mogę mieć dziecka. nie teraz.. ja się okaże, że jestem w ciąży to nie wiem co zrobię.. nie będę mogła go urodzić. ;( Boże. Nigdy więcej seksu bez zabezpieczeń!