Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dwudziestkaaa

A miało być innaczej..

Polecane posty

Też tak macie ?? Mi po raz kolejny się nie udało, co roku sobie obiecuje, postanawiam, staram się.. a i tak nic z tego nie wychodzi, raz jest lepiej za chwilę jest gorzej i tak od jakiś 5 lat.. mam już dosyć, nie mam już siły, wiary. Jestem już zmęczona. Nie wiem co robić, kolejne lato kolejna depresja, nawet nie mam z kim pogadać nikt mnie nie rozumie bo przecież wyglądam dobrze, czego ja jeszcze chcę ?? Sama nie wiem, może po prostu chcę kochać samą siebie, być z siebie zadowolona. Już nie wiem co robić jeszcze dwa miesiące temu było jakieś 2kg mniej, a teraz zaczyna się wszystko od nowa chciałabym z tym raz na zawsze skończyć nie wracać do tej męczarni. Mimo że mam dosyć i już nie mam siły to i tak muszę spróbować jeszcze raz, jutro kolejny dzień, nowe postanowienia i ''zasady'' chciała bym żeby się udało, jest już ciepło nie chcę chować odstającego brzucha pod szeroką bluzką, nosić spodni zakrywających nogi i cellulit. Może dołączy ktoś do mnie ?? Nie wiem czy dam radę sama przez to przebrnąć

Gość papapapapa
A ile ważysz i mierzysz? Może nie jest tak źle :) spokojnie

Potrzebuję schudnąć jakieś 3 kg, muszę ograniczyć słodycze które pochłaniam w gigantycznych ilościach, trochę więcej ruchu, jakieś kremy peeling, masaże i może będzie dobrze, we wrześniu prawdopodobnie wybieram się na wakacje więc fajnie by było lepiej wyglądać. Mam w planie zacząć chodzić na rower i basen do tego wizyty w saunie i w tym tygodniu jadę po rolki. Dwa miesiące temu zaczęłam nową pracę, no i brak ruchu, do tego stres i brak czasu na zdrowe posiłki odbił się na moim wyglądzie, dlatego muszę się ogarnąć i coś z tym zrobić

Wagę mam w porządku, ale mnie nie zadowala, chcę być szczuplejsza i zrzucić te 2 kg które przytyłam w ciągu tych dwóch miesięcy jestem niska bo mam 163 wzrostu i lepiej się czułam ważąc trochę mniej.

Gość maslana salata
Tu sie wspierają dziewczyny w zrzucaniu 10-20-30 kg a nie trzech :/

Gość pandara
Ja yez tylko 3 kg jesrem na mz

Gość pandara
Ja tez tylko 3 kg jestem na mz od dzis

Mogę dołączyć? :) Chcę schudnąć jakieś 3kg mało ale ostatnie kilogramy najgorzej lecą bo motywacja słaba i ciągle się zaczyna od jutra ;) Potrzebuję z kimś być na diecie bo łatwiej mi wtedy idzie :) z pomocą dziewczyn z tego forum sporo schudłam w tamtym roku, wagę utrzymuję od tego czasu +/- 2 lub 3kg, ćwiczę jestem na innym topiku. Jaki macie plan działania? Ja najchętniej liczyłabym kalorie bo wtedy można kontrolować bardziej odchudzanie raz to przerabiałam i fajnie szło 1500kcal ale za dużo czasu schodziło na szukaniu w tabelach co ile ma zliczanie, ważenie nie mam na to czasu więc będzie MŻ mniejsze porcje i zdrowo oczywiście dużo warzyw! znalazłam inspiracje na menu oto link: http://zmiksowani.pl/przepisy-na/przykladowy-dzienny-jadlospis-na-diecie-1500-kalorii Ta stronka kieruje na różne kulinarne blogi z przepisami na zdrowe jedzonko, będzie pysznie i kolorowo! sezon warzywno owocowy się zaczyna więc będzie łatwiej pichcić. Autorko nie chce tak jak ty tkwić w tych dietach 5 lat więc do roboty! sama już w tym siedzę ponad rok a nie schudłam do wymarzonej wagi :( trzeba to zrobić wreszcie ale z głową bez szybkich diet :)

Gość Olcia Dubicka
Doskonale Cię rozumiem, też długo borykałam się z nadwagą i nie potrafiłam sobie z tym poradzić wiem jak to jest ;/ Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)