Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TikiTakiPychaaaaa :)

Ciąża bezobjawowa ?

Polecane posty

Cześć dziewczyny czy któraś z was miała ciążę bezobjawową ? gdzie kompletnie nie miałyście żadnych objawów ? typu bój brzucha kłucie jajników mdłości wymioty ból głowy zmęczenie senność ? po prostu nic ? czy jest to możliwe? ja jestem w 4 tygodniu ciąży i czytałam że dziewczyny przed testowaniem miały bóle podbrzusza jak na okres bóle piersi sutków a u mnie kompletnie nic robiłam betę w 25 dc czyli 3 dni przed okresem i wynik 71,40 dziś odbieram kolejny wynik robiony w 27 dc zobaczę ile wynosi i zastanawiam się czy to normalne nie mieć żadnych objawów dodam tylko że dwa dni kuł mnie tylko prawy jajnik teraz nic a nic

porządne objawy to tak między 6/8 tygodniem się zaczną

Gość mama podwójnie
pewnie. objawy mogą pojawić się później albo i wcale. Ja w druiej ciązy nie miałam żadnych.

Gość zxzx
no dwa razy tak miałam -prócz braku okresu wiecej nic.

Gość gfhtuy
przez caly I trymestr nie mialam zadnych objawow! wiec nie musza pojawic sie zadne w 6/7 tyg! dopiero w 2 trymestrze bardzo lekkie pobolewanie bo maly potrzebowal coraz wiecej miejsca:) do 9 miesiaca czulam sie super, przytylam tylko 9 kg, po porodzie szybko nalozylam stare obcisle ciuchy, na dodatek dwa dni po cesarce biegalam jak nowonarodzona sama nie wierze, ze tak idealnie przeszlam ciaze

Gość Miśkaaaaaaaaa :)
czyli nie potrzebnie się martwię że nie pobolewa mnie podbrzusze czy też piersi ? jutro mam wizytę u lekarza i zobaczę co powie

dziewczyny dobrze się czyta takie wpisy podnoszą na duchu mam nadzieję że z moim maleństwem wszystko jest w porządku i że za kilka tygodni zobaczę je na usg z bijącym serduszkiem moze to głupie ale chciała bym j=mieć te wszystkie ciążowe objawy myślę że mniej bym się denerwowała tym bardziej ze mam za sobą już jedną ciąże obumarłą :(

Gość ljhgy
u mnie objawy zaczęły sie ok 8 tc...

Gość Ja nie miałam żadnych
wymiotów, mdłości nie byłam senna. Tylko teraz pod koniec męczy mnie mega zgaga.

do 6 tygodnia ciazy nie mialam zadnych objawow dopiero potem sie pojawily i to na krotko. do 10 tyg jakos, potem ustaly, wrocily na kilka dni i od 12 tygodnia nie dolega mi kompletnie NIC. gdyby nie brak okresu i ruchy dziecka to bym nie wiedziala ze w ciazy jestem. nawet brzucha duzego nie mam, niemalze plaski jest. a jestem w 27 tygodniu ;)

???

to jestem dobrej myśli :) martwiłam się tym ze nie boli mnie podbrzusze bo myślałam ze w tak wczesnej ciąży to jest normalne :)

Gość agula8
to racja że objawy mogą pojawić się trochę później, u mnie najpierw były nabrzmiałe piersi, a około 6 tc bezwonny mleczny śluz-zaczęłam wtedy brać folik i lactovaginal osłonowo-choć takie upławy są prawidłowe dla ciąży.A później doszły wymioty i mdłości:/