Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak mnie to wkurza

Przeklinające dzieci - bawią was czy denerwują?

Polecane posty

Gość Jak mnie to wkurza

To nie pierwszy raz jak słyszę coś takiego.. Byłam dziś z moją córką w sklepie i usłyszałam przeklinającą dziewczynkę.. Tamta mała chciała dostać jakieś lody czy picie, mama powiedziała że nie może a ta na cały głos "no kuuuurwa!!". Jej matka zamiast uwagę zwrócić to jeszcze się śmiała.. Na placu zabaw to samo - wchodzi chłopiec do piaskownicy i do innych dzieci "siema, chu.je!". Moja córka chodzi do przedszkola i parę dni temu spytała męża "czy ona, mama i babcia są dziw.kami bo kolega w przedszkolu powiedział że wszystkie dziewczyny to dziw.ki"!! Ja staram się przy niej nie przeklinać, mąż też ma zakaz ale jaki to ma sens skoro córka słyszy w otoczeniu? Mnie nie bawią dzieci używajace rynsztokowego języka, patologia jakaś!

Gość no bo rodzice przeklinają
przy dzieciach i dziecko słyszy i powtarza. A rodzic ktory smieje się z tego to moim zdaniem kompletna patologia.

Gość niebieskie swiatelko.
nie nie podoba mi sie to.. nie wiem czemu niektorych durnych to bawi, a jak dziecko przeklina i mamusia sie smieje to dziecku sie wydaje ze tak mozna i jest fajnie i przeklina dalej, zalosne to jest

Gość Yolo yolo yolo
Wzbudzają litość. I ich rodzice też. Wyglądają w moich oczach żałośnie. W 80% są to rodziny w jakiś sposób patologiczne (nie chodzi nawet o to, że biedne, ale po prostu ułomne społecznie).

Gość mam to samo autorko
Nawet moi znajomi na facebooku się chwalą "nikolcia dziś w sklepie powiedziała mamo tam stoją ch.uj i piz.da" :/ :/ :/ a potem młodzież niewychowana..

Gość Yolo yolo yolo
Mam w rodzinie taki przypadek, ale to jest dziecko z niezdrowego związku, gdzie ojciec całkowicie zdominował matkę i często przeklina w domu w obecności dziecka. Któregoś razu babcia dawała dziecku zupę, której ono nie chciało jeść i w pewnym momencie wykrzyknęło do babci, że nie będzie jeść tej pierdoolonej zupy. :o A babcia w śmiech i dumna, że wnuczka taka rozgarnięta. Nawet się tym otwarcie chwali przed znajomymi i rodziną, jakie to mają rezolutne udane dziecko. Jakby było czym. :o

Gość jaruzelska.bitch
mam taką małą kuzynkę i kuzyna. od małego przeklinają a każdy się cieszy. klaudia jeździła z mamą swoją w wózku, spotkały jakąś koleżanką, a ona " cześć psito" i każdy się z tego cieszył. teraz chodzi do II kl podstawówki i potrafi na lekcji mówić "kurwa". Na moim weselu powiedziała do mojej siostry, że "cipa ją swędzi" . Żenua. Dla mnie to wynika z głupoty rodziców.