Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina1233423435345436225543

co to miało znaczyć? rozstanie z facetem.

Polecane posty

hej w tamtym tygodniu zerwał ze mną chłopak,powiedział,że już tego tak nie czuje,że mu sie nie chce. ja powiedziałamok,ale spotkajmy się za tydzień jeszcze raz.spotkaliśmy sie wczoraj, a on dalej tak mówi i że on nie chce mieć wystzskiego podanego na tacy,że może chce,by dziewczyna z nim zrywała cały czas... powiedział,że jeśli będę potrzebować pomocy, to mogę na niego liczyć,nie chce byśmy byli dla siebie wrogami. teraz tak się zastanawiam.. co to miało znaczyć? chcę mniej zostawić jako kogoś "wrazie samotności" czy jak? wie,że chcę do niego wrócić.

byliśmy ze sobą rok

Gość wefefwfeww
cycki sobie podnies

Gość kiskakiikk
to daj mu tego czego chce... Znajdz kogoś kto pomoze ci sie na nim odegrac i zwierzaj mu sie jaka jestes szczesliwa..

hehehe ...tak sie mówi bo to lepiej brzmi ale to zwyczajne zerwanie...podziękuj mu za słowa otuchy i żyj swoim życiem:-) a juz broń Boże nie daj z siebie koła ratunkowego zrobic...

bo on zerwał! ale po co zostawiał sobie to "zostańmy przyjacółmi" pytanie do facetów: wkurzyło by was to jakby wasza ex była zaraz uśmiechnięta radosna,czy wdzielibyście,że ma jakiś romans z przystojniejszym od was?

a myślicie,że facet po takim czymś może wróić?

Gość plisss bez jaj
nie nie wróci, jeśli raz Cię kopnął w dupę i to nie była decyzja pod wpływem złości,gniewu, to juz nie ma szans. Druga sprawa, zaufałabyś mu? gdyby jednak mu się odwidziało? Moim zdaniem, on jest dupkiem, chcesz to sie z nim przyjaźnij,ale bez sexu!! bo moze mieć na to ochotę,jeśli jakaś inna da mu kosza