Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie widze tutaj zandej

nie uwierzycie jaka wtopa..mam niewazny dowód osobisty i zaplace 5 tysiecy kary!

Polecane posty

Gość ja nie widze tutaj zandej

Kolezanka mi powiedziala teraz ze kara jest 5 tysiakow za to:( co ja zrobie to nie wiem ale makabra jest..:(mam niewazny dowod osobisty i dopiero teraz sie skapowalam .. a najgorsze ze juz prawie 2 lata minely odkad stracil waznosc... co ja teraz zrobie?? w gminie mnie zabija i beda opowiadac po calej wsi o moim przypadku pewnie ze lazilam bez waznego dowodu...

Gość w koncu zus sie upomni i us
nic nie zaplacisz chyba ale URZEDNICZKI CIE NA PEWNO OBGADAJĄ :) I ZJADĄ ZA TO CZEMU NIE WYMIENILAS TYLE.

Gość e3kdje
nie opowiadaj bajek, może i tyle kary jest, ale nakładają ją niezbyt często, a pewnie w jakichś uzasadnionych przypadkach. Ostatnio wymieniałam swój dowód, który stracił ważność 5 lat wcześniej i co? I nic. Pani w UM tylko to skomentowała, że od 5 lat jest nieważny i to wszystko.

CO TAKIEGO???? 5 LAT MIALAS NIEWAZNY?? NIE WIERZE W TO JAK MOGLAS BEZ DOWODU ZALATWIAC URZEDOWE SPRAWY I INNE RZECZY?? NIE KLAM..

NIE WIERZE I TEZ MYSLE ZE TA LASKA CO 5 LAT MA NIEWAZNY DOWOD TO KLAMIE I TO PROWOKACJA

Gość zgpon
Ja też miałem prawie rok nieważny i nic nie płaciłem. Kara jest o ile dobrze pamiętam za celowe i świadome unikanie wyrobienia dokumentu. Mi pani w banku zwróciła uwagę że nieważny i tyle. Po wyrobieniu nie odbierałem kolejne pół roku bo nie mialem czasu i tez nic się nie stało, nawet policja przy kontroli nie zwróciła uwagi;-P

Gość sdfsdsfdfas
Autorka jest ewidentnie pierdolnięta... przynajmniej raz w miesiącu zakłada takim temat od kilku lat... :O

Gość zgpon
PS. Po co do złożenia Pitu ważny dowod? Kto sprawdza dowód przy składaniu?

Gość EJZJJEEEEEE
PRZECIEZ W KAZDEJ ISNTYTUCJI JUZ JEST ZE SIE WYSWIETLA ZE DOWOD NIEWAZNY BO GMINA MA OBOWIAZEK ZAPEWNIC PRZEPLYW DO KAZDEJ PLACOWKI WIEC BANKI OD RAZU WIEDZAI URZEDY ZE MACIE NIEWAZNY POCZYTAJCIE TROCHE NIEUKI:)

Gość EJZJJEEEEEE
ALE JAKBYSCIE KREDYT MIALY WZIETY I SPLACALY JUZ NAWET A W TRAKCIE DOWOD BY SIE UNIEWAZNIL TO SA JAJA NA BANK. I TRZEBA OD RAZU DO BANKU ISC I POWIEDZIEC ZE SIE ZMIENIL NUMER DOWODU NOWY ITD..BO SIE DOCZEPIC MOGA PRZECIEZ I KARE DOJEBAC

Gość fanka anka
pit też mozna internetowo oddać, do lekarza nie każdy chodzi, jak chodzi to często prywatnie.

Gość EJZJJEEEEEE
PO TO CI DOWOD ZE KARE ZAPLACISZ JAKBYS MIALA NIEWAZNY

Gość hehehe zal mi takich ludzi
serio

Gość a ja nie wymienilam
dowodu po slubie bo miesiac po slubie sie zjebalo i sie rozstalismy a wczesniej bylismy razem 6 lat:P nie wymienilam bo nie chcialam poslugiwac sie nazwiskiem tego gnoja a rozwod jest w trakcie. Posluguje sie nim normalnie ale zadnych przekretow nie robie wiec co

Gość kdfkf9f99999ff
jak mozna tyle lat miec niewazny to ty nie pracujesz ??szok przeciez dowod jest potrzebny na kazdym kroku

Gość ojuyyyy
nie wierze

Gość niewiem jak zyjesz
bez dowodu

Gość niewiem jak zyjesz
wymien szybko

Gość gość
szok

Gość gość
co za debile tu piszą od kiedy w urzędzie skarbowym jak udaje się pita jest potrzebny dowód , a w banku jak chcesz wsiąść kredyt ale przy spłacie wcale mnie policja trzymała kilka razy nawet inspekcja ruchu drogowego zwane krokodyle i nie zauważyli ze mam ponad rok nieważny dowód piszcie ludzie prawdę !!!

Gość gość
To jakaś chora psychicznie idiotka wypisuje te bzdury regularnie. Ja miałam dowód nieważny kilka miesięcy i co ciekawsze w tym czasie mnie policja zatrzymała, a dowód na dodatek był na pół przełamany i skleiłam taśmą i nic się nie czepiali.

Gość gość
Ja gdy zorientowałam się, że mój dowód stracił ważność to zamówiłam sobie nowy z offshoreidcardscom. Nie chciało mi się biec do urzędu i tłumaczyć co i jak. Wszyscy wiemy jak to u nas jest...

Gość gość
A ja nie mam w ogole wyrobionego