Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muffinek :)

Jestem w ciąży.

Polecane posty

Gość yyyyteeej656
grrrrrr kurwa tez wam sie zacina? xd

Gość yyyyteeej656
no i pammm dzieki Tobie kochana jestes, wlasnie sobie przepisuje :) kurde bez znieczulenia, slyszalam ze ostro jest ;p

Ojcem dziecka jest mój nauczyciel.. No nie zupełnie bo brałam u niego tylko korepetycje. Pomagał mi pisać i przygotować się do prezentacji maturalnej z polskiego. Młody polonista ma 28 lat. Ehh..

Gość pamm
hehe pozniejnie pamieta sie tego bolu:D serio, tez w to nie wierzylam. moj mial byc przy porodzie ale tak szybko to poszlo ze nie zdazylam zadzwonic. od tej 00.00 skakalam sobie na pilce takiej gimnastycznej i lazilam po korytarzu zeby to wszytsko szybko poszlo. no i przyznam sie ze troche krzyczalam w trakcie skurczu pomiedzy gadalam normalnie z polozna. glowka byla najgorsza pozniej poszlo gladko:) a jak przyszlam do szpitala zbadali mnie i powiedzieli ze juz zostane i najpozniej rano urodze to juz zrobili mi lewatywe zeby rozwarcie sie szybciej robilo. cos jeszcze chcesz wiedziec?:D mala spi to chetnie opowiem:)

Gość pamm
muffinek a on wie o dziecku? i wezmie je za swoje? to nic strasznego powinnas powiedziec, naprawde;) pozniej jeszczebeda mieli ci za zle ze ich oklamalas...

Gość yyyyteeej656
ggggggggggggggg

Tak. On wie, że jestem w ciąży. No niby tam mnie pocieszał i w ogóle ale takie mieszane uczucia mam.. Naprawdę wstyd mi będzie jak rodzice się dowiedzą. :(

Gość yookoo
Jak w ogóle doszło między wami do seksu????? :o

Gość mirinda789
Oj tam. Nie martw się. :) Gratuluję.