Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ponżany

Kto z was był i jest do tej pory poniżany przez ludzi z powodu wyglądu

Polecane posty

Gość Ponżany

Jak to jest z wami jaka jest wasza historia ?

Gość ertyuiouytf
z zazdrości i nawet nie chce wiedzieć , kto , co

Gość ja jestem bo
mam bardzo słaby wzrok i nosze okulary o grubych szkłach ludzie potrafia byc okrutni ...

Gość Ponżany
podwyższam

Gość załamanaaaaaaa43435
facet, którego kocham to się nawet chyba wstydzi u niego w mieście ze mną publicznie pokazać ;/ takie odnoszę wrażenie...a kiedyś w mieście w tramwaju usiadł na drugim końcu wagonu chociaż był niemal pusty i były miejsca koło mnie ... ;/

Gość ja taka bylam
bylam jako dziecko gruba, z pryszczami, brzydko sie ubieralam, bo rodzice nie mieli pieniedzy, bylam wysoka i garbilam sie, zeby jakos dorwonac do reszty rowiesnikow. oj co ja przezylam, to jakis koszmar. wysmiewanie, ponizanie, plucie, nawet niektorzy mnie bili po lekcjach. jakos to przetrzymalam. a teraz... mam 30 lat. wyladnialam, wyszczuplalam. ot z brzydkiego kaczatka piekna kobieta. dbam o siebie. duzo sie uczylam jako dziecko, nastolatka, bo co wtedy mialam robic, uciekalam w swiat ksiazek i dobrze na tym wyszlam. dobre studia, swietna praca. mam kase na ciuchy, kosmetyki i inne potrzeby. a ci co mnie ponizali.. hm. widze ich czasem na portalach typu nasza klasa. Ci, co najbardziej po mnie jezdzili maja zony jak kaszaloty, pasztety. szczerze mowiac, wygladaja gorzej ode mnie. Dziewczyny tez - zaniedbane, z odrostami, cery poniszczone od papierochow, obwieszone dzieciakami. moze nie wszystkie, ale.. wiec pan Bog nie rychliwy, ale sprawiedliwy. niestety slad w psychice to zostawia. przez te traume jestem osoba bardzo wrazliwa, depresyjna.

Gość najbardziej przewalone jest to
jeśli jesteś ładna/y i zdolna/y :( ludzie cię będą nienawidzić dla zasady...zasadą jest chora zazdrość

Gość najbardziej przewalone jest to
być zarazem ładnym i zdolnym :( a jak jesteś "brzydotą" wg innych ( bo ja uważam ,że każdy ma swoją urodę i jest pięknym człowiekiem ) tą brzydotą są piegi lub rude włosy albo odstające uszy - tak pieprzą te idealne gwiazdeczki i zadufane w sobie chłoptasie(zadufane nie zadufani czemu ? a po temu ,że tacy "faceci" to po prostu pierdolone cioty)... na dodatek durni , bo puści jak studnia bez dna.... a nadmiarowe kg to też nie rozumiem , kurde jak ktoś ma słabą przemianę materii albo cukrzycę to niech sie kurwa próżne pizdy odpierdolą . zostaje ślad na psychice...niestety