Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona wtarz!!

pomocy przesadzilam z opalaniem jakies rady?

Polecane posty

Gość czerwona wtarz!!

hejka przesadzilam z opalaniem i mam teraz czerwona twarz i troche szczypiaca co moge zrobic zeby czerwien zeszla? slyszalam ze mozna robic oklady z kefiru czy maslanki ale to dokladnie jak dziala?? ze zniknie mi ten '' burak'' i pojawi sie braz?

Gość cóż......
nie tak od razu:) skóra jest poparzona więc swoje odchoruje a maślanka daje przyjemne uczucie chłodu i ulgi... spróbować nie zaszkodzi.

Gość czerwona wtarz!!
ale zostanie mi jakas opalenizna?? czy po buraku juz nic nie bedzie;/

Gość dorotka kokortka
a masz w domu ogórki? zielone nie kiszone oczywiście :-P To pokrój i poukladaj na twarzy, trochę powinno pomoc na rano twarz będzie troszkę, ale naprawdę trochę tylko, jaśniejsza..

Gość cóż......
zależy od karnacji, możesz nabrać pięknego brązu lub brzydkich odpadających skorupek naskórka.

Gość cóż......
zależy od karnacji, możesz nabrać pięknego brązu lub brzydkich odpadających skorupek naskórka.

Gość czerwona wtarz!!
posmarowalam narazie kremem nawilzajacym ale zastanawiam sie nad tym kefirem bo to akurat mam.ogorka niestety nie. tylko wlasciwie nie wiem jakie dzialanie ma ten kefir mam nadzieje ze nie wyssa ze mnie calej opalenizny ktora dzisiaj zdobylam i bede znowu blada :D

Gość dorotka kokortka
odświeżę Ci bo znow nic nie widac wrrr

Gość dorotka kokortka
ja sie opalam w solarium ale nie często, a najczęśniej to krem brązujący i mam ładną opaleniznę w lecie, a na jesien i zimę mam podklady na twarzy a reszta ciala zakryta ;-) wiec problem z glowy ;-)

Gość cóż......
Nie wyssa, spokojnie. Ja bym jednak wolała schłodzić skórę niż potem walczyć z plamami i schodzącym naskórkiem... zresztą, zależy jak mocno się opaliłaś i jaką masz karnację bo jeśli skóra piecze i ma kolor bordo to lepiej ją ratować.

Gość .wredna jędza
najważniejsze - nic tłustego, bo warstwa tłuszczu zostawi film, a on z kolei uniemożliwi skórze działań ochronnych, będzie trzymał ciepło w naskórku

Gość dewq
na głupotę leków nie ma.