Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam tego kur dosc

wg mnie to bez sensu- profilaktyczne usuwanie piersi

Polecane posty

Gość mam tego kur dosc

a jakie jest wasze zdanie? Moja mama miala raka piersi a ojciec zoladka, czy zoladek tez powinnam usunac profilaktycznie? Moze jedna nerke, woreczek, jedno oko i ucho, co tam jeszcze? Te kurwy powinny robic badania- wystarczy rezonans magnetyczny ciała- koszt 5 tys zł Ale lepiej wydac na operacje, chemie etc duzo duzo wiecej!!!

Gość jakas walnieta jestes
co cie obchodzi kto co robi z wlanym cialem

Gość masakras
Nie kazdego stac na badanie za 5 tysi. Profilaktycznie usun sobie mozg...bye

Gość refdeeffff
tak, tylko w niektorych przypadkach nawet wczesne wykrycie moze nic nie dac.

Gość mam tego kur dosc
czytaj ze zrozumieniem! Pisze o nfz! Zamiast robic profilaktyczne badania, ktore jest tansze. Nie chodzi o dobro pacjenta! I nie obchodza mnie ciala innych, obchodzi mnie to, ze robia nas w konia!

Gość mam tego kur dosc
poczytajcie fora, co ludzie pisza, kobiety usunely piersi i nie uniknely raka! Bo pojawil sie w zupelnie innym miejscu! Chodzi o to zebysmy umierali, aler zanim to sie stanie to ejszcze pozbyli wszelkich pieniedzy i jeszcze zadluzyli, zeby rodzina splacala po naszej smierci, smiech na sali!!! Hiporyzja i nabijanie nas w butelke!

Gość mam tego kur dosc
co 3 osoba zachoruje na raka, Panowie i Panie, robimy wyliczankę i usuwamy jądra/ jajniki/ cycki/ oczywiście że to bez sensu, straszne jest to, że ludzie w to wierzą, ale jeśli komuś ma to pomóc a wiemy że psych też czyni cuda, to proszę Ja się na to nie nabiorę, nie usunę cycków bo jestemw grupie ryzyka, to już wolę przejsć na zdrowy tryb życia, który jest największą gwarancją i najlepsza profilaktyką Dzięki za opinie, chciałam poznać wasze zdanie a nie kłócić się. Zła jestem że mami się pacjentów takim wyjściem, zamiast zadbać o niego i odp go zbadać. Na to szkoda pieniędzy a to najtańszy sposób, ale zaraz... przecież jak ludzie nie będę chorować... no właśnie. Dobrej nocy i nie oburzać się a rozmawiać, jestem wkurzona ogólnie, nienawidzę złych rozwiązań i jeszcze gorszych, wkurwia mnie to. Za dużo ludzi umarło w wielkiej nadziei, żeby wierzyć w dyrdymały lekarzy i taką profilaktykę.

ja tam wcale nie uwazam zeby to bylo bez seonsu jezeli ma sie wysokie ryzyko U mnie w rodzinie tylko dziadek mial raka (raka pluc), nikt wiecej, wiec ja tam ryzyka jako tako nie mam