Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktoria333

czy ciąża możliwa?

Polecane posty

Gość wiktoria333

otóż jakie są szanse zajscia w ciążę po leczeniu nieregularnego okresu przez 3 miesiące w tym 3 miesiące okresu po 28 dniach. po leczeniu i ostatnim okresie po luteinie w pierwszy dzien płodny stosunku pierwszy raz przerwany a drugi z zabezpiecziem? patrząc na to ze dzis jest mój 49 d.c ? pytam tylko czy są jakieś szanse i jakie ? ;)

Gość princessaofpersia
zrob test kobieto i przestan zawracac glowe....

Gość wiktoria333
jeśli to jest zawracanie głowy to nie odpisuj ;)) pytam z czystej ciekowości co o tym sądzicie . a w testy nie chce mi się bawic pójdę do ginekologa to się dowiem .

Gość hahhaahhahahhaa
w testy nie chce ci się bawić ale w zadawanie glupich pyatń tak...:/ Ile ty masz lat???

Gość wiktoria333
ok to może inaczej. czy komuś luteina pomogła w uregulowaniu cyklu ? ;) testów nie będę robić bo już się kiedyś narobiłam i i tak podały zły wynik wolę mieć pewność idąc do ginekologa. pytanie zadaje z czystej ciekawości .. jeśli uważacie je za głupie to wybaczcie.

Gość joannitasa
ty jestes jakas tępa czy co? TEST CIĄZOWY kretynko zrób i bedziesz wiedziec a gin pierwsze co ci sie zapyta to CZY ROBILAS TEST!!!!!!!albo beta hcg-ale o tym pewnie nawet nie slyszalas głupoto chodzaca:O

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiktoria a lekarz na niereguralny cykl polecił ci luteine?

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiktoria jak bd to daj znaC!!!

Gość wiktoria333
Tak malutkaaa przepisał mi luteine na nieregularny okres. Spokojnie ;d byłam ostatnio u ginekologa i nie zadawał mi żadnych pytań czy robiłam test . zrobił badania, usg i wszystko wiedział. To czy zrobie test czy nie to wyłącznie moja sprawa.:)) ja wam nie napisłam nigdzie ze mysle ze jestem w ciąży zapytałam czy jest możliwość i naprawdę wiem co robić dlatego nie pytam o rady.

Gość bez sensu pytanie
Zdrowa (100 procent płodna para) przy współzyciu w dni płodne w danym cyklu ma 25 procent na uzyskanie ciązy, 30 procent z tych uzyskanych ciąż roni się w okresie spodziewanej miesiączki. Taka jest statystyka dla ZDROWEJ pary, Ty masz zaburzenia miesiączkowania, więc statystycznie masz mniejsze szanse. Chciałaś statystyki to masz....